- 19 Mart 2009
- 9.766
- 37
-
- Konu Sahibi deryamelis
en iyi yöntem düzenli bir cinsel hayat sanırım:)
benim de yok gibiydi
zaten vücut olarak da zayıftım
destekli çamaşır filan kullanıyordum
elbette dışarda hala kullanıyorum ama
evde çamaşır bile kullanmadan rahatlıkla dekolte giyebiliyorum
evlenince büyüdü yani:)
Heheheh tabi caniiiim bizimkiler zaaten büyükler de daha da büyüsünler diye ugrasiyoruzzyaa giyiyorum bende ama nasıl giyiyorum bide sor ama ewwett taşıcaklar böle onlar ben taşıyamıcam inşalllaaaaaaaaaahhh amin amin amin hehehhe:lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
en iyi yöntem düzenli bir cinsel hayat sanırım:)
benim de yok gibiydi
zaten vücut olarak da zayıftım
destekli çamaşır filan kullanıyordum
elbette dışarda hala kullanıyorum ama
evde çamaşır bile kullanmadan rahatlıkla dekolte giyebiliyorum
evlenince büyüdü yani:)
butterfly eşin olacak kişiye neyi söylemekten çekinirim diyosun yani göğsün yok denecek kadar azda olnumu nasıl söylerim diyosun yoksa silikon taktırcanda onumu nasıl söyliycen?
Göğsüm yok denecek kadar az canım,adam birden görünce şok olmasın :)
masaj masaj masaj! en etkili yol gerçekten hiç yılma sen kan dolaşımı için çok önemli kan da hormon taşır ya gerçekten yılma kaç ay olursa olsun elbet etkisini gösteriyo ve kalsiyum al bol bol hormonal bezlerini harekete geçirir
ınsallah ıse yarar ama doktorlar bıle soyluyorlar dıştan hıc bır seye kalıcı degısklık veremezsınız,oyle olsaydı bunca ınsan neden amelıyat olmaya karar vesın kı..kandırıyorlar ınsanları gercekten.Ben cok memnunum yenı evlıyım henuz cocuk 5 yıl dusunmuyoruz her sekılde en guzelı en yararlısı en zararsızı amelıyat tabı kı,ben her seyını arastırdım olmadan önce şimdi mutluyum.Bnnemde olmaya karar verdı toparlamak ve sılıkon amacıyla, her gun yatıp kalkıp sukredıyorum ıyı kı de olmusum cunku küçük ve deforme olmus göğüs çok kötü görüntüye sahip oluyor sızlere allah kolaylık versin
Cevap vermezsem çatlarım. O senin bahsettiğin doktorlar işlerine öyle geldiği için öyle diyorlar canım. Çünkü doğal yollarla büyüme olduğunu söyleseler adamların işinde eli kalmıcak , sermayeleri düşücek haliyle. Yani ben şaşırmıyorum öyle demelerine. Aksini söylerseler işte o zaman çok şaşırıcam. En güzeli ve zararsızı olabilir ama sonuçta ameliyata parası olmayan insanlar var. Güzel akıl veriyorsun da hayrına birazcıkda para versen de bizde sebeplensek o zaman dimi amalmaz::umursamaz:benneyaptımki
70 destekliyi bile zor dolduruyorum :'(
hurma rezene çayı ve yağını denedim ama bir işe yaramadı bende