- 22 Ocak 2009
- 653
- 5
-
- Konu Sahibi deryamelis
mrb kızlar,,
kilolarınızı söyleyebilirmisiniz..çünkü benim kilom az olduğu için mi küçük die düşünüorum.1.69 boy 50 kiloyum..yani bunları yapsam da yaramaz die düşünüorumne dersiniz
mrb kızlar,,
kilolarınızı söyleyebilirmisiniz..çünkü benim kilom az olduğu için mi küçük die düşünüorum.1.69 boy 50 kiloyum..yani bunları yapsam da yaramaz die düşünüorumne dersiniz
MasAllah kizlar manken gibisinizzz....
Bende 168-169 arasi boy, kilo 58... subatin baslarindan beri bazi yöntemleri uygulamaya csalistim kendi capimda 4 cm kadar bir gelisme vardi en son ölctügümde, InsAllah daha da büyüyecekler Allahin izniyle en az 1 sene devam etmeyi düsünüyorum, sütyenimin icini bir doldursunlar daaa.....
MasAllah kizlar manken gibisinizzz....
Bende 168-169 arasi boy, kilo 58... subatin baslarindan beri bazi yöntemleri uygulamaya csalistim kendi capimda 4 cm kadar bir gelisme vardi en son ölctügümde, InsAllah daha da büyüyecekler Allahin izniyle en az 1 sene devam etmeyi düsünüyorum, sütyenimin icini bir doldursunlar daaa.....
Evt durmak yok devam kizlar devamm da masaj kemeri felan bilmiyorum ben o yüzden kullanamiyacagim da spora bugün basladim 1 ay sonra ne haler getirecek spor Valla merak ediyorum umarim ise yararkaydirigubbakcemile2Sağolasın canım, devam et tabiiki madem doğru yöntemi bulmuşsun sakın bırakma...Bende 1 sene devam etmeyi düşünüyorum ama masaj kemeri ve spor zaten ömürlük orası kesin :)
Yaa aynen alt var üst yok ne yazik ki de seneye bu zamanlar üst de fazlasiyla olacak InsAllah, ben zaten 1 kac senedir hic bikini giymedim bir büyüsünler de giyebilsemm bendeesaol tatlım ewet öle diolar ama havuzda falan görünce gögüsümü şok oluyolar biraz üstü kuru bi mankenimde alttan kurtarıyoruz şükür oda olmasa depresyona girerdim heralde sırnaşık şeysırnaşık şey
Yaa aynen alt var üst yok ne yazik ki de seneye bu zamanlar üst de fazlasiyla olacak InsAllah, ben zaten 1 kac senedir hic bikini giymedim bir büyüsünler de giyebilsemm bendee
-Bu arada Ofelia sende aramiza hos geldin InsAllah hepimizinkiler artik büyüyeceklerrr....AMIN....
ben bgün itibariyle küç e başladım forumlarda falan çok duydum çünkü inş ii gelir benim göğüslerde küçük çünkü sinir oluom bu durumaama masaj falan yazmışssınız hakketn ii gelio mu masaj,geliosa nasıl yapmak lazım günde kaç kere kaç dk bilgi verirseniz mutlu olurum:)
bende 175 boyunda 59 kiloyum canım ama yaramaz die düşünme asla muhakkak yarıolar ben sadece küç yiyerek 5cmlik bi gelişme elde ettim sende den canım ve asla yılma sabır çok önemli
benım göğüslerimi tamamen doğal oldu doktoruna ve hastanesine bağlı :) eşim bile evlenınce öğrendı cunku hıc anlaşılmıyor