Gs dikletirme

Merhaba arkadaslar bende mayıs sonunda Naci çelik'e gogus dıklestırme ameliyat oldum hala kontrollerıme gıdıyorum..cok memnun kaldım 23 yasındayım ve cocuk dogurmadıgım,emzırmedıgım halde goguslerımde ınanılmaz bır sarkma vardı,kulaktan dolma bılgılerle hem dıklestırme hem de protez ıstıyordum..sagolsun naci bey beni bu fikirden vazgecırdı sadece dıklestırdı goguslerımı,suan gayet dolgunlar ve en guzelıde kendı dokumla bunu yapmayı basardı,kendısıne ıtımatım sonsuz güle oynaya gidiyorum kontrollerime..Kesinlikle Naci bey alanında cok basarılı.

Gögüslerim doğum yaptıktan sonra kilo alıp vermeyle oldukça doku kaybı oldu ve sarkmıştı senelerce bu ameliyatı olmayı düşündüm fakat anesteziden korktuğum için birdaha ayılamam korkusu daha baskın çıkmıştı bu yüzden hep erteledim ama çok mutsuzdum kimsenin yanında sütyenimi açamıyordum utanıyordum ama işte gözümü karartım ve bu ameliyatı olmaya karar verdim çok doktor gezdim çok resim gördüm ama en sonunda kendimi çengelköy sefa hastanesinde doktor erdem beye teslim ettim. Ameliyata girerken çok korkuyordum bütün vasiyetimi yaptım anneme ağlayarak girdim korkudan bildiğim tüm duaları okudum :) ameliyatım 3 saat sürmüş protez falan konulmadı sadece dikleştirildi izim lolipop şekerler gibi gögüs altından kesi yapmasını istemedim. Ameliyattan çıktığımda çok fazlaca mide bulantısı vardı bütün gün kustum ağrı falan hiç hissetmedim sadece gögüsün altında drenler vardı kanın içine dolması için onlar biraz kımıldadıkça acıyordu. Mide bulantım ve baş dönmem geçtikten sonra ayağa kalkıp yürümeye başladım tek sorunum mide bulantısıydı bununda nedeni sanıyorum sigara kullanıyor olmamdı. Bir gece hastanede kaldım ertesi günü drenler çıkarıldı gögüslerime baktığımda inanamadım süper olmuşlardı düşünebiliyormusunuz senelerdir sütyensiz gezemeyen ben sütyensiz gezebilecektim. Doktorum gögüslerimin şu anda şiş olduğunu bir haftaya kadar şişin ineceğini söyledi ama o şiş hali bile inanılmaz güzel duruyordu :) bandajlarım azaltılarak eve geldim evet yaklaşık olarak 1 hafta 10 gün ağır bir iş veya herhangi bir nesne kaldıramıyorsunuz. Sigara kullanıyor olmama rağmen dikişlerim iyi iyileşti. Şu anda dikiş izlerim kırmızı ama gögüsün kahve rengi kısmında olan dişiler şu anda bile belli belirsiz sadece aşağıya doğru uzanan yer kırmızı doktorum inanılmaz ilgili istediğim zaman arayabildim gece gündüz farketmez telime cevap verdi ilgilendi. Hani bazı doktorlar duymuştum arkadaşlarımdan ameliyattan sonra pek ilgilenmiyorlarmış yani parayı alıncaya kadar falan ilgili davranıyorlarmış ama doktor erdem bey inanılmaz ilgili bir doktor bu kış karnımıda yaptırmayı düşünüyorum gögüslerimden çok memnunum sütyesiz elbise giyebiliyorum haa birde insanlar bu ameliyattan sonra bana ya kilomu verdin sen demeye başladılar gögüslerin sarkık olması bile kilolu gösterebiliyormuş.

doktorun kim yazarsan sevinirim

doktorun kim yazarsan sevinirim

Selenn arkadas artik forumda yazmiyor. Doktoru Tuğrul Turan. Surecini doktorlar oneriler bolumunde - tugrul turan a ameliyat olanlar buraya- topiginde ayrintil bir sekilde anlatmisti. Tugrul bey diklestirme ve kucultme ameliyatlarinda da cok basarili bir cerrahtir. Ama bana da daha once diklestirme ile beraber silikon onerilmisti fakat Tugrul bey diklestirmeye gerek gormedi. Sadece silikonla ( meme ucum yeterli olsaydi oradan olcakti ama memealti kesisiyle) minimum izle ( izlerim siliklesti bile) oldukca dolgun ve dik bir gorunume kavustum. Kendisine minnettarım. Fiyat konusunda da Selenn arkadasima aynen katiliyorum. Sevgiler...

acaba bahsettiginiz aylin hanım aylin karanlık mı aylin karabulut mu hala buralardamısınız bilmiyorum ama umarım cevap alabilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…