ben bir ara sadece kayısı yağı kullanmıştim.2 cm buyumustu.şimdi mi?hala miniminnacık duruo
yam diye bişi yazdınya sen onu bende bi kaç yerde rastladım..bide bi bitki özlü büyütücünün içinde vardı melek otu o dikkatimi çekti..hormonları harekete geçirici özelliğe sahipmiş..bide afrodizyak etkisi yapıyomuş aktara sormaya çekindim yanlış anlar diye..bide testere palmiyesi duydum..işte o yam kökünü okudum bi kaç yerde..acaba ayrı olarak satılırmı az ondan az bundan alsak çay gibi kaynatıp içsek..badem yağım var benim..ama saçlarıma bakım olsun diye yapıyorum göğüsle ne alakası var..heme saç besleyici özelliği var onun göğüs büyütelim derken etrafındaki kılları güçlendirip göğüslerimizin görünümünü çirkinleştirmeyelim..
valla bildiğimiz gibi mıncık mıncık olayları yanicanim kayisi yagini nasil kullandin? gunde kac defa? anlatir misin lutfen. bende var da ben de kullaniyim bari. belki ise yarar
arkadaşlar bende gögüs büyütme yağı aldım dün kullanmaya başladım 2 haftaya kadar etkili oluyormuş bakalım inş. büyürler
bende 4 gündür üzüm çekirdeği yağı kullanıorum şimdidn etki etti sanki kaydirigubbakcemile2
yha 80 neki 75in az büyüğü.8. sınıftaki arkadaşlarımın bile 85-90 dı. :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?