bide bişe dicem hani kimisi dio ya göğüslerim 80-85 beden çok büyük falan benimkiler hiç te öle büyük faln diil şimdi iyi 80 ken biras küçüktü bence
şuan 85 beden telli ince süngerli yada penye bi sütyeni şöle dolduruyo mesela
ama 80 bedenken aynen şu resimdeki gibiydi cupların içini tam dolduruyodu ama çatal belirgin diildi o yüsden sanki cupların içine pamuk doldurmuşum gibi duruyodu yada bana öle geliyodu
şöle dursaydı hiç uğraşmasdım saten
75 bedenken de bu kadardı ve aynen böle duruyodu
şimdi bunları neden anlatıyosun diceksin çünkü kimileri çıkıp 80se daha ne istiyosun falan diyordu ve ben buna çok kızıyorum
bazen bende görüyorum böle koca memeli kıslar kaç takıosun falan diorum 80 yada 85 dio şaşırıp kalıyorum benimkiler nie öle durmuyo diorum
ya onların kabı c-d falan yada nebilim çözemedim falla
mesela bigün sütyen bakıyodum bi kıs geldi baktım şöle bi göğüsler nerden baksan 90-95 transparan beyaz bişe giymiş altına da ten rengi sütyen :tomato:
altlardan yanlardan heryerden frikik vermiş
sonna çantasından bi sütyen çıkardı 80A hem de destekli "ben bu 80A yı aldım ama küçük geldi deiştirebilirmiim " dedi o göğüsleri nasıl sığdırcağını düşünmüş te almış o sütyeni annamadım falla
ya nese kimse üstüne alınmasın da böle büyükleri küçüklere sığdırmaya çalışanlar da var
bide göğüs şekliyle de alakalı sanırım hani bi koltuk altı (ayrık) göğüs bide omuzdan gelen (bitişik) göğüsler var ya benimkiler ayrık mesela şimdi üçgen bikiniyle iyi duruyolar ama 75 80 ken yandan bakınca iyi önden bakınca çok küçük duruyolardı
bi arkadaşımın 70 beden mesela ama göğüs ortası çok belirgin onunkiler benden iyi duruyolardı falla
işte böle yani ben de daha büyük istediysem vardı sebeplerim :1closedeyes:
şunu da belirteyim ben böle 2de1 göğüslerim 85 oldu falan demekten hoşlanmıyorum ama sırf doğal yöntemlerin işe yaradığını sölemek için yazıyorum son günlerde zaten iyice ümidi kesenler var ben de başıma gelmese inanmasdım ama büyüyomuş işte
hoş bu resimdekine küçük diyenler de çıkacaktır ama bana yetio falla daha büyüklerde hiç gözüm yok :1closedeyes: