ben 3 kitabıda yaklaşık 3 ay öncesi okudum.. 3. kitabın yanlış hatırlamıyorsam son 200 sayfasını soluksuz okudummuhteşem bir seri, filmi çıkacak bu sene sanırım sıkı bir matt bomer hayranıyım başrolde onu görmeyi çok istiyorum alexis bledel ile birlikte fakat yapımcılardan matt'e bi teklif gelmemiş mattinde oynamak gibi bi niyeti de yokmuş zaten filmi çıktığında sırf matti izlemek için gidecektim şimdi oynamayacağı için gitmeyeceğim protesto ediyorum mattin oynadığı bütün dizileri filmleri izliyorum white collar tavsiye ederim hey Allahım konu nerden nereye geldi konu matt olunca dağılıyorum velhasıl kelam seri muhteşem okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum :)
bende okumaktayım şuan 2.serisine geçtim 200 üncü sayfadayım
yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzere alıp okumaya başladım
elimden bırakamıyorum içine çekti diyebilirim
christian grey diye dolaşıyorum ortalarda
1.sine göre karanlığın elli tonu daha iyi yani hikaye cinsellikten biraz aşka geçişi konu alıyor
3.süde özgürlüğün elli tonu onuda okmumak için sabırsızlanıyorum
hikayenin şöyle bir bayan tarafı var benim açımdan ana sürekli fısıldadım kızardım gibi terimleri sürekli kullanıyor
bu 2.seridede devam ediyor okurken biraz sinir bozucu olmaya başladı birde yazarın anlatımı biraz basit.
filmini de çekmek için hazırlanıyorlar sanıırm alaca karanlıkı serisi gibi bişey olur tahminimce baya yankı uyandırıcağa benziyor.
ıan somerhalder yada matt bomerden güzel bir christian grey çıkar diye düşünüyorum
ama benim favorim kesinlikle matt bomer..
https://www.facebook.com/pages/Matt-Bomer/332827090223?ref=ts&fref=ts
matt bomer yoksa bende izlemem valla:44: bu kitabı elime aldığımdan beri bay grey i gözümde canlandırıyorum bence bu adamdan başkasına yakışmaz
şu asalete bi bakarmısınız
Eki Görüntüle 646447
Kesinlikle bay Grey için yaratılmış
Yarım bırakmıştım ama çok övdünüz bu akşam devam etmeye başlayacağım :)
Filme bende giderim kesin, hatta kitaptan daha sürükleyici olur..
keşke kitap bildiğin seks içerikli olsa
bence sapıklıktan başka bişey değil
ama insan merak ediyor
1.kitabı okudum belki yazın diğer seriyi de okurum
3 serisinide okudum,ilk başlarda grey'in gay olduğunu düşünüyorsunuz ama daha sonraki bölümlerde tutkulu bir aşkın macerasını yaşıyorsunuz..Kitap fazlasıyla erotik,böyle bir kişinin canlı değilde bir robot olduğunu zannedebilirsini,kitabı yazan bayan yazarında nasıl br hayal dünyası varsa artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?