Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cumartesi günü aldım 1. kitabı ve 3 günde bitirdim sınavlarım dershanem filan vardı ama yinede sabahlara kadar okudum meraktan kendimi durduramadım bitirdim hafta sonu diğer 2 kitapta gelicek ve ben meraktan ölüyorum
Ben cumartesi günü aldım 1. kitabı ve 3 günde bitirdim sınavlarım dershanem filan vardı ama yinede sabahlara kadar okudum meraktan kendimi durduramadım bitirdim hafta sonu diğer 2 kitapta gelicek ve ben meraktan ölüyorum
Havaalanında 3-4 saat beklemem gerektiğinde almıştım ben bunu, zaman geçer okurken diye. Gayet eğlenmiştim de okurken, birkere arka planda o Ms. Grey'le ilgili sürekli bir gizem var acaba geçmişinde ne vardı gizemi? Ana plotta asıl kızın, tüm üniversite hayatı boyunca durup durup bir anda milyoner sevgiliyi kapması, bizim de ona yapılan süper lüks jestleri ve hareketli cinsel yaşamını okumamızdan oluşuyor. Öyle kafa dağıtmak için okunabilir bir kitap.
Ama kitabın sinir bozucu yanı şu, eski beyaz romanlar gibi bazı klişe ifadeler çok sık kullanılıyor.
kitap muhteşem ve tüm manyaklıklarına rağmen grey gibi birine aşık olmak istiyorum
şehsen ben istemem.. adam yatıyo kalkıyo, beraber uymuyo bile kızla yahuu.. tabii çeğreğini okudum sonradan uyuyorsa bilemem :)
Nasıl uyumuyor tabıkı uyuyor :) sen çeyreğini okumussun :) herkes kaldıramayabılır bu tarz kıtapları ama ınsanda merak uyandırıyor sahsen ben delı gıbı okuyorum 3. kıtabın sonunda neler oldgunu delı gıbı merak edıyorum kızlar bıde fılmı cıktı mı yoksa cıkıcak mı anlamadım ama şöyle bır fragmanını buldum bu kıtabın sanırım bu yıl vızyona gırıcekmıs pek anlamadım ama .... :)Fifty Shades of Grey (Teaser Trailer 2013) Meet Mr. Grey - YouTube
Nasıl uyumuyor tabıkı uyuyor :) sen çeyreğini okumussun :) herkes kaldıramayabılır bu tarz kıtapları ama ınsanda merak uyandırıyor sahsen ben delı gıbı okuyorum 3. kıtabın sonunda neler oldgunu delı gıbı merak edıyorum kızlar bıde fılmı cıktı mı yoksa cıkıcak mı anlamadım ama şöyle bır fragmanını buldum bu kıtabın sanırım bu yıl vızyona gırıcekmıs pek anlamadım ama .... :)Fifty Shades of Grey (Teaser Trailer 2013) Meet Mr. Grey - YouTube
o fragmanları bende seyrettim doğrudur martta vizyonda olacaktı mat bommerin oynamasına sevindim tam grey yahu
Kitaptan sıkıldım ben o çeğrekte kaldım attım.. ama filmi olur inşallah gitmek lazım
Çeyrek olucak canım :) Sıkıyo bazı zamanlarda ama yıne de merak uyandırıyo ınsanda bı yandan severken bır yandan nasıl bu kadar acı vermekten haz duyar bır ınsan garıp tabıkı ama umarım nedenını kıtabın sonunda da olsa oğrenırız :) filmi olucakmıs canım fragmanlar felan hazır zaten de 2013 de onların ulkelerınde vızyona gırse ohoooo bızde ancak 2014 de ızleyebıllırız gec gelıyor cunku Türkiye'ye
Grinin elli tonu, karanlığın elli tonu ve özgürlüğün elli tonu olarak seriyi okudum, insanda merak oluşturan eğlenceli, akıcı. Öyle zaman geçirmek kafa dağıtmak için güzel.
Ama sığ. Yani ne bileyim bende kitap yazsam e birazda annem babam okursa kısmını düşünmesem böyle bişey yazabilirim diyebileceğim kadar amatörce.
Kadının biri çıkmış fantazilerini sansürsüz yazmış yani.
Filmi nasıl olur bilemiyorum, kitap biraz kırmızı noktayken hani.