• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Grinin Elli Tonu" bu kitabı okuyan varmıdır?

Kaety

Çok Şükür, Bin Şükür..
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
4.121
753
248
başlıktan gördüğünüz gibi kızlar kitap nasıl okuyan var mı?

Ben cumartesi günü aldım 1. kitabı ve 3 günde bitirdim sınavlarım dershanem filan vardı ama yinede sabahlara kadar okudum meraktan kendimi durduramadım bitirdim :D hafta sonu diğer 2 kitapta gelicek ve ben meraktan ölüyorum :D

Ben cumartesi günü aldım 1. kitabı ve 3 günde bitirdim sınavlarım dershanem filan vardı ama yinede sabahlara kadar okudum meraktan kendimi durduramadım bitirdim :D hafta sonu diğer 2 kitapta gelicek ve ben meraktan ölüyorum :D

nasıl seri bir kitap mı yani devamı diğer kitaplarda m?

hadi yaa..kuzenmden duydum o tam okumamış yaşı küçük biraz.."iğrenç bir kitap" demişti size sorayım dedm bende :)
diğer iki kitap? karanlığın elli tonu muydu?

Havaalanında 3-4 saat beklemem gerektiğinde almıştım ben bunu, zaman geçer okurken diye. Gayet eğlenmiştim de okurken, birkere arka planda o Ms. Grey'le ilgili sürekli bir gizem var acaba geçmişinde ne vardı gizemi? Ana plotta asıl kızın, tüm üniversite hayatı boyunca durup durup bir anda milyoner sevgiliyi kapması, bizim de ona yapılan süper lüks jestleri ve hareketli cinsel yaşamını okumamızdan oluşuyor. Öyle kafa dağıtmak için okunabilir bir kitap.

Ama kitabın sinir bozucu yanı şu, eski beyaz romanlar gibi bazı klişe ifadeler çok sık kullanılıyor.

Havaalanında 3-4 saat beklemem gerektiğinde almıştım ben bunu, zaman geçer okurken diye. Gayet eğlenmiştim de okurken, birkere arka planda o Ms. Grey'le ilgili sürekli bir gizem var acaba geçmişinde ne vardı gizemi? Ana plotta asıl kızın, tüm üniversite hayatı boyunca durup durup bir anda milyoner sevgiliyi kapması, bizim de ona yapılan süper lüks jestleri ve hareketli cinsel yaşamını okumamızdan oluşuyor. Öyle kafa dağıtmak için okunabilir bir kitap.

Ama kitabın sinir bozucu yanı şu, eski beyaz romanlar gibi bazı klişe ifadeler çok sık kullanılıyor.

aynen..yaa bende yeni aldım.şu evine gittiği yere kadar okudum. ama çok ayrıntılı seks içerikli. başta okumak için can atıyodum sıktı beni biraz..
bir kadın bu kitabı okumuş ve kocasına boşanma davası açmış "kocam bana bunları yapmıyor" diyee :27: :27:

kitap muhteşem ve tüm manyaklıklarına rağmen grey gibi birine aşık olmak istiyorum:31:

şehsen ben istemem.. adam yatıyo kalkıyo, beraber uymuyo bile kızla yahuu.. :27: tabii çeğreğini okudum sonradan uyuyorsa bilemem :)

şehsen ben istemem.. adam yatıyo kalkıyo, beraber uymuyo bile kızla yahuu.. :27: tabii çeğreğini okudum sonradan uyuyorsa bilemem :)

Nasıl uyumuyor tabıkı uyuyor :) sen çeyreğini okumussun :) herkes kaldıramayabılır bu tarz kıtapları ama ınsanda merak uyandırıyor sahsen ben delı gıbı okuyorum 3. kıtabın sonunda neler oldgunu delı gıbı merak edıyorum kızlar bıde fılmı cıktı mı yoksa cıkıcak mı anlamadım ama şöyle bır fragmanını buldum bu kıtabın sanırım bu yıl vızyona gırıcekmıs pek anlamadım ama .... :)Fifty Shades of Grey (Teaser Trailer 2013) Meet Mr. Grey - YouTube

Nasıl uyumuyor tabıkı uyuyor :) sen çeyreğini okumussun :) herkes kaldıramayabılır bu tarz kıtapları ama ınsanda merak uyandırıyor sahsen ben delı gıbı okuyorum 3. kıtabın sonunda neler oldgunu delı gıbı merak edıyorum kızlar bıde fılmı cıktı mı yoksa cıkıcak mı anlamadım ama şöyle bır fragmanını buldum bu kıtabın sanırım bu yıl vızyona gırıcekmıs pek anlamadım ama .... :)Fifty Shades of Grey (Teaser Trailer 2013) Meet Mr. Grey - YouTube

o fragmanları bende seyrettim doğrudur martta vizyonda olacaktı mat bommerin oynamasına sevindim tam grey yahu

Bu aralar çok popüler bir kitap bu.

Bende yakın zamanda okumayı düşünüyorum.

Kitaptan sıkıldım ben o çeğrekte kaldım attım.. ama filmi olur inşallah gitmek lazım

o fragmanları bende seyrettim doğrudur martta vizyonda olacaktı mat bommerin oynamasına sevindim tam grey yahu

grey ki ne grey :) rolüne tam anlamıyla yakısan ender unlulerdenn bırısı. cok fazlasıyla yakısmıs. fakat söyle de kötü bır durum var kı kendılerı gercek hayatta gay :) ilk duydugumda nasıl da uzulmustum oyle bır adam nasıl gay olabılır aklım hala almıyor gercı tercıh meselesı sonucta :)

Son düzenleme:
Kitaptan sıkıldım ben o çeğrekte kaldım attım.. ama filmi olur inşallah gitmek lazım

Çeyrek olucak canım :) Sıkıyo bazı zamanlarda ama yıne de merak uyandırıyo ınsanda bı yandan severken bır yandan nasıl bu kadar acı vermekten haz duyar bır ınsan garıp tabıkı ama umarım nedenını kıtabın sonunda da olsa oğrenırız :) filmi olucakmıs canım fragmanlar felan hazır zaten de 2013 de onların ulkelerınde vızyona gırse ohoooo bızde ancak 2014 de ızleyebıllırız gec gelıyor cunku Türkiye'ye :(

Grinin elli tonu, karanlığın elli tonu ve özgürlüğün elli tonu olarak seriyi okudum, insanda merak oluşturan eğlenceli, akıcı. Öyle zaman geçirmek kafa dağıtmak için güzel.
Ama sığ. Yani ne bileyim bende kitap yazsam e birazda annem babam okursa kısmını düşünmesem böyle bişey yazabilirim diyebileceğim kadar amatörce.
Kadının biri çıkmış fantazilerini sansürsüz yazmış yani.
Filmi nasıl olur bilemiyorum, kitap biraz kırmızı noktayken hani.

3 kitabıda yaklaşık 15-20 güne yakın bi zaman diliminde bitirdim. Haa çok mu beğendim? Hayır. Çokmu beğenmedim? Onada hayır. Christian ile Anastasia'nın aşkını ve sapıkça fantezilerini ve bilinmeyen denklem Christian'ın iç dünyasındaki fırtınaları, geçmişinde yaşadığı sıkıntıları, o sıkıntıların Christianı nasıl sapık tarzında bi adama dönüştürdüğünü anlatan bi kitap. Kitabı çok satanlar listesinde sürekli gördüğüm için kendimi o furyaya kaptırıp aldım :) Grinin Elli Tonu'nda ilk 300 sayfaya kadar soluksuz okudum. Ama zamanla kitaptan çok yazarın erotik fantezilerini yazdığı bir günlüğü okur gibi hissettim kendimi. Zaten kitapları okurken çoğunlukla o cinsel içerikli kısımları okumadan geçtim. Kitaplarda en beğendiğim bölümler: Christian ile Ana'nın tanışması, cinselliğe dökülmeden önce yaşadıkları, E-mail yoluyla birbiriyle haberleşirken birbirlerine taktıkları lakaplar, yazdıkları mailler, özellikle mail başlıkları ve imza kısmına bayıldım diyebilirim :) Elbette Müthiş yakışıklı milyonerimiz Christian Grey'in dillere destan serveti ve bunu Ana'ya sunarkenki zerafeti asaletinede paha biçilemez :) Benim Elli Ton serileri hakkında hissettiklerim ve düşündüklerim bunlar kızlar :):ssz:

Çeyrek olucak canım :) Sıkıyo bazı zamanlarda ama yıne de merak uyandırıyo ınsanda bı yandan severken bır yandan nasıl bu kadar acı vermekten haz duyar bır ınsan garıp tabıkı ama umarım nedenını kıtabın sonunda da olsa oğrenırız :) filmi olucakmıs canım fragmanlar felan hazır zaten de 2013 de onların ulkelerınde vızyona gırse ohoooo bızde ancak 2014 de ızleyebıllırız gec gelıyor cunku Türkiye'ye :(

:) aslında yazım hatası yapmam ama neden öyle yazmışım bilemedim :)
Çünkü ikiside Pskopat ondan bence :)
Yakaladımm 'felan' değil 'falan' :27:
:37:

Grinin elli tonu, karanlığın elli tonu ve özgürlüğün elli tonu olarak seriyi okudum, insanda merak oluşturan eğlenceli, akıcı. Öyle zaman geçirmek kafa dağıtmak için güzel.
Ama sığ. Yani ne bileyim bende kitap yazsam e birazda annem babam okursa kısmını düşünmesem böyle bişey yazabilirim diyebileceğim kadar amatörce.
Kadının biri çıkmış fantazilerini sansürsüz yazmış yani.
Filmi nasıl olur bilemiyorum, kitap biraz kırmızı noktayken hani.

Evet çok güzel bir özet olmuş, aynen katılıyorumm..

Back