• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu gri,siyah,beyaz ,mor uyumuna alın size bir örnek!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

gulizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
312
4
96
Diğer
Ben bu odayı beğendim:)

hatta avizelerin aynısından sordum .biraz pahalıca ama salonuma uyup uymayacağına karar veremedim..

Sorunlar,önerilere başlık açtım ama hiç yorum yapan,yardım eden olmadı.:çok üzgünüm:

Sizce bu avizeler benim odama nasıl olur kıslar yaaa???çokmu klasikleştirir.yoksa şu modern tarzda halojen ampullü bişeyler mi seçmeliyim???:uhm:

HADİ ARRTIKKK BANADA YARDIM EDİNNN LÜTFENNN.....

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 125
  • $2..webp
    $2..webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 144
  • $3..webp
    $3..webp
    8 KB · Görüntüleme: 122
  • $5..webp
    $5..webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 94
  • $4sarkıt.webp
    $4sarkıt.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 145
Son düzenleme:
Mor koltukların odada çok sırıttığını söylesembilmiyorumkismile

zevkler ve renkler tartışılmaz tabiii...ben bu odayı beğendim.bence güzel olmuş...hep buna benzer bi salon istemiştim..ama benim salonum böyle deil. keşke böyle olsaydı...

Sizin evinizde çok güzel güle güle oturun bence beyaz abajur şeklindeki damla taşlı olan avizeler çok şık olur vede yakışır

Bence 5. resimdeki abajur sizin odanıza yakışır.

çok teşekkür edrim hanımlaropuyorumnanaktan

ben beşinciyide çok beğendim ama sanki abajur başlıklı olanlardan almazsam da içimde kalacak gibi:uhm:offf ne zormuş bu seçimler yafuuu:içelim:

bence 1. ve 2. deki lambalar en cok yemek masasi uzerinde ve mutfaga yakisabilirler...digerlerini pek begenmedim

birinci şu 6 ampullü olan. ikinci kokoş bence. oda çok güzel.CADIARZU

dördüncü resmi diyorsun galiba değilmi cnm?
onu burda netten beğenmiştim bende ama koçtaştan gittim bizzat gördüm.ama çok küçük ve tavana çok yakınmış..akannehiryakından hiç beğenmedim doğrusu..onu eliyorum cnm:kahve:

evine beşinci daha güzel olur diye düşünüyorum

ayy bende 5. ve 2. üzerinde duruyorum ama...
5. nin teklisini ve abajurunu yatak odama da çok yakıştırdım.salonla aynı olmasınlar diyorum..:bbo:zaten yatak odası ve salon mobilyası aynı seriden(nasıl böyle bi hata yaptığıma da hala inanamıyorumkafamçokkarıştı)

yaaa kıslar oldu olacak 1,3 ve 4.resimleri değiştirdim.iyi bi seçim yapalım.bu modellerde aklımı karıştırdı.
kafamçokkarıştı1. nasıl sizce??mobilyam ceviz-beyaz ..
1.avize çok modern geldi bana ama venge renginde..halılarım ve perdemde siyahlar var.
masanın olduğu yere beşlisi var onun hoş olacağını düşündüm ama üçlüsü salonun ortasına yani sehpa üzerinde nasıl durur sizce yaa???bilmiyorumkismile

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 77
  • $3.webp
    $3.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 53
1. yada 5. olurdu benim tercihim ama evinizi göremedim ki evinize hangisi gider fikir vereyim.CADIARZU

Back
X