Mutfak Dekorasyonu gri mutfak dolabı ve beyaz eşyalar

Lana22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
170
45
Şu tonda gri mutfak dolabı yaptırmayı düşünüyorum ama beyaz eşyalarımın rengi “beyaz” 🤓 bu renklere uyar mı acaba fikirlerinize ihtiyacım var. İnternette hiç böyle örnek görmedim hep gri ankastre vs. Duyan, gören, bilen var mııııı?
09372CFB-D733-4B46-A908-EEAE5D864005.jpeg

Komple bu renkte düşünsen boğar, hele ki mutfak küçükse tamamen. Ancak aspiratör, ocak/fırın, bulaşık makinesi ve buzdolabı beyaz olupta geri kalan bu renkte olursa, bana göre yama gibi, eksikleri bulup tıkıştırmış gibi durur. Bu gri tonlarında değil de bir tık açık olsa rengi belki fazla göze batmaz.

Komple bu renkte düşünsen boğar, hele ki mutfak küçükse tamamen. Ancak aspiratör, ocak/fırın, bulaşık makinesi ve buzdolabı beyaz olupta geri kalan bu renkte olursa, bana göre yama gibi, eksikleri bulup tıkıştırmış gibi durur. Bu gri tonlarında değil de bir tık açık olsa rengi belki fazla göze batmaz.
Evet mutfak küçük biraz. Bu fotoda ki gibi tezgah arası aynı beyaz ve yerler bu parke den seramik. Böyle fotoğraflar da güzel duruyor ama yanıltıyor o yüzden çok kararsız kaldım

Bi tık açığı bu oluyor acaba buna uyarmı ki beyaz eşyalar. Birde tezgah var. Ay çok zor karar vermek

Eklentiler

• 847D8AA9-E2B1-4995-B7AA-3DF0305FFE8E.jpeg
    847D8AA9-E2B1-4995-B7AA-3DF0305FFE8E.jpeg
    152,3 KB · Görüntüleme: 392
Bence yaptırmayın mutfaginiz küçük beyaz eşya ile de uyumlu olmaz sanırım küçük mutfak için açık renkler daha güzel olmaz mı 🤔

Mutfağım bu. Çok aşırı küçük değil griye taktım ya 🙃

Eklentiler

• D7678486-233C-4A4D-BB22-92B3602533DD.jpeg
    D7678486-233C-4A4D-BB22-92B3602533DD.jpeg
    128,3 KB · Görüntüleme: 378
Yerler de gri. Gri bir odaya giriyormuş hissine kapılabilir insan. Onu geçtim, ilk başlarda hoşuna gidebilir ancak hergün orada olacagın için bir müddet sonra boğar seni. Daha açık renklere bak beyazla uyumlu olan derim.

Yaptırdınız mı bilmiyorum ama zemin seramiği biraz göz yorucu olduğu için gri dolap bir süre sonra sizi boğabilir.
Mutfak dolaplarını beyaz, tezgahı koyu gri tonlarında seçip duvarı da beyaza dönük bir griye boyatabilirsiniz.
Beyaz eşyalarınız koyu renk olsaydı alt dolaplar gri, üstler beyaz güzel olurdu ama gri mobilyaya beyaz ocak, fırın vs pek hoş olmuyor bence.

Yaptırdınız mı bilmiyorum ama zemin seramiği biraz göz yorucu olduğu için gri dolap bir süre sonra sizi boğabilir.
Mutfak dolaplarını beyaz, tezgahı koyu gri tonlarında seçip duvarı da beyaza dönük bir griye boyatabilirsiniz.
Beyaz eşyalarınız koyu renk olsaydı alt dolaplar gri, üstler beyaz güzel olurdu ama gri mobilyaya beyaz ocak, fırın vs pek hoş olmuyor bence.
Evet bende vazgeçtim, beyaz yaptırıcam

Diğer bazı eşyalarda beyaz renk olursa birbirini tamamlar beyaz avize halıda aralarında beyaz tonlar bir kaç beyaz obje hoş bir uyum olur bence

Sen bilirsin eskiden beri hep beyaz beyaz biraz değişik olsa daha iyi olur bence

Şu tonda gri mutfak dolabı yaptırmayı düşünüyorum ama beyaz eşyalarımın rengi “beyaz” 🤓 bu renklere uyar mı acaba fikirlerinize ihtiyacım var. İnternette hiç böyle örnek görmedim hep gri ankastre vs. Duyan, gören, bilen var mııııı?
Eki Görüntüle 2545442
Bu rengin bir ton açığı gri ile beyaz eşyalar uyumlu olacaktır. Soft fakat dolgun bir his yaratacağını düşünüyorum. Fakat mutfak dolaplarının tarzına baktığımda, mobilyalarında benzer tarzda olması önemli.

Eki Görüntüle 2545442
Alt dolap okey güzel ama üst dolaplar camlı temizlik cok ister yinede sizin kararınız model olarak güzel:)

X