- 8 Temmuz 2019
- 170
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet mutfak küçük biraz. Bu fotoda ki gibi tezgah arası aynı beyaz ve yerler bu parke den seramik. Böyle fotoğraflar da güzel duruyor ama yanıltıyor o yüzden çok kararsız kaldımKomple bu renkte düşünsen boğar, hele ki mutfak küçükse tamamen. Ancak aspiratör, ocak/fırın, bulaşık makinesi ve buzdolabı beyaz olupta geri kalan bu renkte olursa, bana göre yama gibi, eksikleri bulup tıkıştırmış gibi durur. Bu gri tonlarında değil de bir tık açık olsa rengi belki fazla göze batmaz.
Evet bende vazgeçtim, beyaz yaptırıcamYaptırdınız mı bilmiyorum ama zemin seramiği biraz göz yorucu olduğu için gri dolap bir süre sonra sizi boğabilir.
Mutfak dolaplarını beyaz, tezgahı koyu gri tonlarında seçip duvarı da beyaza dönük bir griye boyatabilirsiniz.
Beyaz eşyalarınız koyu renk olsaydı alt dolaplar gri, üstler beyaz güzel olurdu ama gri mobilyaya beyaz ocak, fırın vs pek hoş olmuyor bence.
Gri dolaplar için mi diyorsunuzDiğer bazı eşyalarda beyaz renk olursa birbirini tamamlar beyaz avize halıda aralarında beyaz tonlar bir kaç beyaz obje hoş bir uyum olur bence
EvetGri dolaplar için mi diyorsunuz
Yerlerde göz yorucu bi gri olduğu için çok kararsız kaldım beyaz yaptırıcam galiba
Bu rengin bir ton açığı gri ile beyaz eşyalar uyumlu olacaktır. Soft fakat dolgun bir his yaratacağını düşünüyorum. Fakat mutfak dolaplarının tarzına baktığımda, mobilyalarında benzer tarzda olması önemli.Şu tonda gri mutfak dolabı yaptırmayı düşünüyorum ama beyaz eşyalarımın rengi “beyaz” bu renklere uyar mı acaba fikirlerinize ihtiyacım var. İnternette hiç böyle örnek görmedim hep gri ankastre vs. Duyan, gören, bilen var mııııı?
Eki Görüntüle 2545442
Alt dolap okey güzel ama üst dolaplar camlı temizlik cok ister yinede sizin kararınız model olarak güzel:)Şu tonda gri mutfak dolabı yaptırmayı düşünüyorum ama beyaz eşyalarımın rengi “beyaz” bu renklere uyar mı acaba fikirlerinize ihtiyacım var. İnternette hiç böyle örnek görmedim hep gri ankastre vs. Duyan, gören, bilen var mııııı?
Eki Görüntüle 2545442
Ay yok sadece renk sormuştum. O camların temizliğimi biter hayatta yaptırmam öyleAlt dolap okey güzel ama üst dolaplar camlı temizlik cok ister yinede sizin kararınız model olarak güzel:)
Renk olarak cok güzel gri renge bayılırım :))))Ay yok sadece renk sormuştum. O camların temizliğimi biter hayatta yaptırmam öyle