Greencard Yanlış mı yaptım?

mickeymouse1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
607
-43
Merhaba greencard başvurusu yaptım fotoğraf ekledim ama önceki sayfaya geri dön yaptım sonra tekrar ekleyip onaya bastım. En son success ekranı çıktı ama acaba eksik bir şey yapmış mıyımdır? Fotoğraf eklemeseydim success ekranı yine çıkar mıydı ya da boş alan kalsaydı? Bilgisi olan var mı?

Hayır eğer fotoğraf eklenmeseydi başarılı olmazdı. Sonunda çıkan numarayı saklamışsınızdır umarım. O lazım olacak çünkü sorgularken

Sakladım 🙏🏼 eksik bıraktığım yer olsaydı uyarı verir miydi? Direkt kabul etti ya😔 tekrar basvurabilir miyim
Tekrar başvuramazsınız ama fotoğrafsızda kabul ediyor sistem hatırladığım kadarıyla ama fotoğtafsız olanlar eleniyor direkt. Birde istedikleri şekilde fotoğraf gösteriyor sitede biz fotoğrafçıda beyaz fon önünde çekmiştik

Tekrar başvuramazsınız ama fotoğrafsızda kabul ediyor sistem hatırladığım kadarıyla ama fotoğtafsız olanlar eleniyor direkt. Birde istedikleri şekilde fotoğraf gösteriyor sitede biz fotoğrafçıda beyaz fon önünde çekmiştik
Of of of eksik var mı diye dusunuyorum, basvuru cok basitti hemen bitirip yolladım bugun son gun diye, düzeltebilecegim bisey var mı

Rica ediyorum konularınızı doğru bölümlere açınız ve konuyu güncel tutmak için içeriksiz mesajlar atmayınız, eski üyelerin kuralları iyi biliyor olması ve dikkat etmesi gerekir.

X