Ay bu halam kelimesini burda öğrendim bilmiyordumGünaydın arkadaşlarnihayet halam teşrif etti, bi rahatladım şükür
Sanırım ben de kk da öğrenmiştimAy bu halam kelimesini burda öğrendim bilmiyordumgerçekten halan ziyarete geldi diye düşünüyordm
Gider yarınaayaklarım su topladığı için dün yürüyüş yapmamıştımm hemen dünden 150 gram fazla çıktım tartıda
Ay bu halam kelimesini burda öğrendim bilmiyordumgerçekten halan ziyarete geldi diye düşünüyordm
Ay bu da güzelmişbizim burada bir de eşşektem düştüm derler
Ahaa bende bendeAy bu halam kelimesini burda öğrendim bilmiyordumgerçekten halan ziyarete geldi diye düşünüyordm
Ay bu halam kelimesini burda öğrendim bilmiyordumgerçekten halan ziyarete geldi diye düşünüyordm
Bir hala olarak ne düşünmeliyim kiSanırım ben de kk da öğrenmiştimbilmeyenlere yazayım hala gelmesi = regl dir
Bunu ilk kez duydum :)bizim burada bir de eşşektem düştüm derler
Ben de hala'yım
Bir hala olarak ne düşünmeliyim ki
İyi mi kötü mü
Bunu ilk kez duydum :)
Bu hafta ben pek iyi bi sonuç alamicam
Çok geçmiş olsun canım, önce sağlık zatenBu hafta ben pek iyi bi sonuç alamicam
Hastaydim, cok harektsiz kaldim
Sagol cnmÇok geçmiş olsun canım, önce sağlık zaten
Gecmis olsun abla neyin vardiSagol cnmbugün bi parca daha iyiyim
Ben gayet iyi gittim bu hafta kaçamaksız sporla falan ama kendimi şiş hissediyorum nedense. Canım rakibim Y YuKaYu bana nazar değdirdi, yarın artı çıkayım diye evrene enerji yolladı. Yarın + çıkarsam sorumlusu rakibimdir ona göre
Ayy geçmişler olsun. Hemen farkettiniz mi yoksa belirtiler başlamış mıydı ?Sagol cnm
Testimiz pozitif cikti
Hadi yaSagol cnm
Testimiz pozitif cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?