Kolay gelsin canımİyi geceler. Ben bugun cok yogundum hic ugrayamadim. Annemleri yemege aldim coook yorgunum
Afiyet olsun canım cok Güzelİyi akşamlar
Kahvaltım 12:00
3 yemek kaşığı menemen
1 kare peynir
5 zeytin
Marul
Yarım armut
ara;13:30
Türk kahvesi
akşam 17:30
2 yk ıspanak
3 yk makarna
Yoğurt
Lahana turşusu
Su 2 lt
Bugün 2. Günümde akşam yemeğinde biraz makarna yedim canım ama dünden ıspanak kalmıştı benim payıma 2 yemek kaşığı kadar az bişey düştü azcıkta makarna yedim
Şuanlık iyi. kahve yanında da bişey yemiyorum ya akşam yemeğinden hemen sonra bi kriz geliyo tatlı bişey ağzıma atsam rahatlıcam sanki
Ben de deneyeyim bari.rakibim yemiş. Geri kalmamalıyımAyy evet canım ya çok beğendim haftada bir yapmalıyım mutlaka
Ben de aldım leten tohumu .hiç kullanamıyorum.duruyor öyle.başka ne yapıyorsun?Yok pişirken attım yumuşamıştı biraz daha beklese jöleleşecek
Sen mi yaptın. Bem de deneyecwğim birgün.isot aldırdım sırf bunun içinİyi akşamlar herkese
Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi
1 küçük parça çikolata
Dışarda işlerim vardı öğle yemeği yiyemedim yarım portakal yedim sadece
Akşam yemeği
Ev yapımı çiğköfte
Yarım lavaş
Ayran
Dışarda çok yürüdüm bu akşam spor yapamiycam. Dünkü gibi 5000 adım veya daha fazlasını yürümüşümdür..
İyi geceler. Ben bugun cok yogundum hic ugrayamadim. Annemleri yemege aldim coook yorgunum
Bütün gün ayakta kaldim canim bir yandan cocuklarla olunca epey yoruldum
Ben de deneyeyim bari.rakibim yemiş. Geri kalmamalıyım
Ben de aldım leten tohumu .hiç kullanamıyorum.duruyor öyle.başka ne yapıyorsun?
Sen mi yaptın. Bem de deneyecwğim birgün.isot aldırdım sırf bunun için
Ama önce 71 in altına düşeyim bir inşallah
neler yağtın da yoruldun büşra?
Evet canım ben yaptım.isot olmazsa kısır gibi oluyo zaten.rondo da yaptım. Ölçüyü kacirmayinca disardakilerden çok daha hafif ve sağlıklı oluyo tavsiye ederimSen mi yaptın. Bem de deneyecwğim birgün.isot aldırdım sırf bunun için
Ama önce 71 in altına düşeyim bir inşallah
Afiyet olsun.ben de rondoda deneyeceğimEvet canım ben yaptım.isot olmazsa kısır gibi oluyo zaten.rondo da yaptım. Ölçüyü kacirmayinca disardakilerden çok daha hafif ve sağlıklı oluyo tavsiye ederim
Afiyet olsun kahvaltını canım cekti yumurtasıyla peynirin üstüne çörekotuylaBugunku menum
Sabah resimde
İkindi nescafe + 3 hurma
Aksam
1 tabak tavuk sote
1 kase domates corbasi
1 dilim ekmek
Salata, yogurtlu
:)))Günaydın arkadaşlarnihayet halam teşrif etti, bi rahatladım şükür
Selamlar herkese dün akşam girmeyi unutmusum ama fire yok aynen devam
Kahvaltim
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Roka
Ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?