❤❤❤ben de etkilendim dogrusuİşte anlatmak istediğim bu, her hafta maalesef kilo verimi olmuyor, bu da motivasyon düşüklüğüne sebep oluyor ve nasılsa veremiyorum deyip salıyoruz kendimizi. Ama biz inatla devam edeceğiz ve sonucu çok güzel olacak. Hiç canını sıkma aynen devam
Geçmiş olsun aman dikkat et canım spordan sonra terli terli bekleme havalar soğuk usutmus olabilirsinÇok halsizim abla, bu gün daha iyiyim
yok yok yüksek ev kimsecikler görmüyorHe he he bigoren olmuyordur insallah
Geçen hafta artidaydim cnmGecen h. Kac vermistin abla ?iyi bir rakam gibi kalmis aklimda.
Yarın 1 haftamız bitiyor :) Kalıyor 3 hafta hadi yarın herkes için mutlu bir gün olsun
İNŞALLAHHHYarın 1 haftamız bitiyor :) Kalıyor 3 hafta hadi yarın herkes için mutlu bir gün olsun
kendime çok kızıyorum iki ileri bir geri böyle diyet olmaz, hedefe varılamazBen de dun hep seni dusundum.nerde bu kiz diye...
Ayrilma sakin biryere busracim
İnşallah canımYarın 1 haftamız bitiyor :) Kalıyor 3 hafta hadi yarın herkes için mutlu bir gün olsun
Ölçüyü aylık alalım canımAy hadi İnşallah dün akşamki goturduklerim verdiğim gramlari kilo olarak getirmez inşallahCanım ölçüyu de mi haftalık verelim yoksa onu aylık mi alalim
Afiyet olsun canımBugünkü kahvalti
Kiymali yumurta az peynir
aksama
Salata
Hayır sakın ayrılma, canım olur mu insanız hepimiz, yarın kilo bildirip yine sil baştan başlayacağız, hemde daha bi kararlılıklaBu yaZin cok iyi geldi. Yarın bildirmesem ayrilsammi diye dusunmustum acikcasi utanmistim biraz
teşekkür ederim aynen öyle olacakHayır sakın ayrılma, canım olur mu insanız hepimiz, yarın kilo bildirip yine sil baştan başlayacağız, hemde daha bi kararlılıkla
Canım bu süreç hepimiz için aynı, bazen tam gaz devam ederken, bazen yerle bir oluyoruz, amacımız en az hasarla atlatıp yolumuza devam etmek❤❤❤ben de etkilendim dogrusu
Sen bir yola başkoydun artık, varsın biraz uzasın yolun, sakın pes etme sakın...teşekkür ederim aynen öyle olacak
Afiyet olsun canımMerhaba kızlar
Sabah kahvaltısı
Patatesli yumurta
Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi
Kahvaltıyı biraz kaçırdım o yüzden öğle yemeği ya yemem ya da bir meyveyle geçiştiririm.canim pek istemiyo çünkü
Bence yarın gelecek eksiGeçen hafta artidaydim cnm
Sagol canim gercekten cok at yiyorul Cook su iciyorum bakalimAfiyet olsun canımhele o eksi gelmesin de göreyim, bu hafta çok az yedin çünkü
Kuzum son 3 aydır bende öyleyim, hakikaten enerjimi düşürüyor bu durum, eminim ki sen de öylesin, hadi bu cuma besmele çekip kaçamak yapmadan bitirelim ne dersinkendime çok kızıyorum iki ileri bir geri böyle diyet olmaz, hedefe varılamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?