Çok güzel canım afiyet olsunİyi akşamlar
Bugün yediklerim;
Kahvaltı 11:30
1 yumurtadan peynirli omlet
4 zeytin
Roka,marul
1 tk bal
Ara; 14:30
Elma
ara 16:15
Türk kahvesi
akşam 17:30
1.5 kepçe mercimek çorbası
1.5 servis kaşığı taze fasülye
Salata
1.5 lt su
Önce jillian 30 fay shared programından başla bence, kısa ve etkiliYa kizlar size bı danışayım benim sporla hicc aram yokyarın şu jullian i yapmaya karar verdim sizce sabah aç karnına çocuklar uyurken yapsam etkili olur mu gün içinde hiç fırsatım olmuyo basliyorum yarım kaliyo yani Leslie dışında ne yapabilirim böyle bi program yapsam Chloe Ting yaptım öncelerden 15 yaptım bıraktım
Süpersin canım2.Gün Z Raporu sunar
10.000 adım
3 litre su
Bacak egzersizi
Zumba 30 dakika
Diyete sadık kaldımmm
Gece uyku tutuyor mu bariBen de kahve içiyorumkahve bağımlısı oldum gitti
Geç uyuyorum bu nedenle pek etkilemiyor sanırımGece uyku tutuyor mu bari
Etkilediği için geç uyuyosundur belki uykuceğizin gelmek bilmiyordurGeç uyuyorum bu nedenle pek etkilemiyor sanırım
Yok be etkilemiyor beni, öğrencilik zamanımda da işe yaramıyorduEtkilediği için geç uyuyosundur belki uykuceğizin gelmek bilmiyordur
Bu 27 dakika olan dimi level 1 falan yazıyo ama YouTube da yok sanırım hergun aynı egzersiz miÖnce jillian 30 fay shared programından başla bence, kısa ve etkili
Одноклассники bu level 1 10 gün bunu diğer 10 gün level 2 yi sonraki 10 gün level 3 yapılıyor. Google dan jillian 30 day shared level 2 m.ok.ru diye aratırsan 2. Level ve 3 diye aratırsan 3. Level var, bu site bir harikaBu 27 dakika olan dimi level 1 falan yazıyo ama YouTube da yok sanırım hergun aynı egzersiz mi
Ayy çok sagolll canimmmОдноклассники bu level 1 10 gün bunu diğer 10 gün level 2 yi sonraki 10 gün level 3 yapılıyor. Google dan jillian 30 day shared level 2 m.ok.ru diye aratırsan 2. Level ve 3 diye aratırsan 3. Level var, bu site bir harika
Gayet güzel gidiyor cnmArkadaşlar motivasyonu düşen yok, aynı kararlılıkla devam değil mi
Bence olmuştur biseyler fire vermeden devam ediyorsunuzGayet güzel gidiyor cnm
Ama kilo istedigim gibi olacakmi bilemiyorum
Cumadan beri hic kacamak yapmadim
Yazdigimdan haric bisey de yemedim
Afiyet olsun canım. Listen çok güzel. Benimde hedefim 12 martta 57 kilo olmak tabi ne olur bilememtürk kahvesi de iç bademin yanına bence. Çünkü diyetisyenim bademle kahve çok güzel yağ yakıyor demiştiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?