Görümceler sevilmez miGörümcemin burcu, çok severim
Onu yapiyirum ama pek etkili olmuyor göbekte belde sanki bacaklar ve selülitler için çok iyi amaAfiyet olsun canımmutlaka bak videoya, ilk etap da Leslie de çok güzel bir egzersiz onu da bir dene istersen
Anacım az da bana yolla şu inadindan ne var1 ay sonra o 61 ucundan olsa görünecek, gerekirse 3 gün detoks yapar sporu da her gün 2 saat yaparım, inatçıyım biraz
Haklısın kuzum aslında tartıda eksi görünüyorum ama sırf diyet şeyleri yiyemiyorum çünkü uğraşmıyorum biraz mecalim yok kafam dolu şu aralar anneanemde aklım ama yinede dikkat ediyorum en azından az yemeye çalışıyorum vazgeçmek yokSpor harikatebrik ederim, bu gün artık yediklerine dikkat etmelisin kuzum sonra cuma üzülme diye söylüyorum
Afiyet olsun canımmm. Canım kahve çekti vallaYediklerimi yazayım
Saat 10
Eki Görüntüle 2784548
Saat 13
İki kepçe kelle paça
Saat 19
1 kepçe yeşil mercimek
5 kaşık kıymalı karnabahar
Bi kase salata
Saat 20
Sütlü filtre kahve
Eki Görüntüle 2784550
Harikasın2.Gün Z Raporu sunar
10.000 adım
3 litre su
Bacak egzersizi
Zumba 30 dakika
Diyete sadık kaldımmm
Bol köpüklüAfiyet olsun canımmm. Canım kahve çekti valla
Benim eşim de sever onu ama annem masumlar apartmanıyla gaspetti TV yi eşim bana kaldıBende çay içiyorum.esim eşkıya izliyo
Çok iyi canım zumba zaten harika bir şey2.Gün Z Raporu sunar
10.000 adım
3 litre su
Bacak egzersizi
Zumba 30 dakika
Diyete sadık kaldımmm
Menüye gel, afiyet olsunYediklerimi yazayım
Saat 10
Eki Görüntüle 2784548
Saat 13
İki kepçe kelle paça
Saat 19
1 kepçe yeşil mercimek
5 kaşık kıymalı karnabahar
Bi kase salata
Saat 20
Sütlü filtre kahve
Eki Görüntüle 2784550
Göbek bel için eklediğim video süperOnu yapiyirum ama pek etkili olmuyor göbekte belde sanki bacaklar ve selülitler için çok iyi ama
Yok kız blöf yapıyorum , nerdee bende o azimAnacım az da bana yolla şu inadindan ne var
Afiyet olsun, bu menü ile kilo verirsen alnından öperimHaklısın kuzum aslında tartıda eksi görünüyorum ama sırf diyet şeyleri yiyemiyorum çünkü uğraşmıyorum biraz mecalim yok kafam dolu şu aralar anneanemde aklım ama yinede dikkat ediyorum en azından az yemeye çalışıyorum vazgeçmek yok
Bugün yediklerim yazayım
Krep (4 adet )
2 mandalina
1 porsiyon magnolya
1 porsiyon makarna
Bol yesillikli salata
Yoğurt
30 dk eliptik
Oy oy ne iyi gelir, olsa da içsemSelamlar hanımlar yeşilçay demledim toplaşın iki lafın belini kıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?