Kilo bildirip katılabilirsin tabi,bende katılabılırmymm
Teşekkür ederim canım akşamı da kacamaksiz kapatirsam benden mutlusu yokAfiyet olsun canım
bugün sabah taRtılmıştım 62 kiloyum ben genelde hafta sonu kaçamak yapan hafta içi yapanım yediklerimizsi paylaşıyormuyuz şart mıKilo bildirip katılabilirsin tabi,
Aman kuzum bu kaçamakları sonu gelmiyor, sen akşam sebze ya da et yemeğinin yanına salatanı yoğurdunu bolca al bi güzel karnını doyur, bak canın başka hiç bir şey istemeyecek,Teşekkür ederim canım akşamı da kacamaksiz kapatirsam benden mutlusu yok
Hoşgeldin tekrarbugün sabah taRtılmıştım 62 kiloyum ben genelde hafta sonu kaçamak yapan hafta içi yapanım yediklerimizsi paylaşıyormuyuz şart mı
Ay inşallah en başta evdeki beyi eğitmek gerek. Bugün diyorum sebze yemeği yapcam ne yapayım diye. Sebze yemeğinden anladığı neyse, karışık kızartma diyoHayır olur tabi ki
Tamam fırına koy aynısı oluyor, hem daha hafif oluyorAy inşallah en başta evdeki beyi eğitmek gerek. Bugün diyorum sebze yemeği yapcam ne yapayım diye. Sebze yemeğinden anladığı neyse, karışık kızartma diyo
Süper sagol canim emeyine... baya cogaldik❤❤ ❤
���
12.Şubat-12 Mart yarış 1. Hafta başlangıç kilo 12.02.2021 19.02.2021 1 haftalık fark yüzde % takımda derecesi ödül - Sarayca 65.85 G guziss35 77.90 E ENISEUSLU 66.75 Lamaziaa 61.30 S Seda1985 63.20 D duruece 62.80 Begonya2 82.70 brctkc 71.90 Mefkurem 103.10 Y YuKaYu 61.00 halacocuksun 67.30 Amine Busra 97.60 badem000 74.90 Cookiie 89.45
❤❤ ❤
Arkadaşlar listemiz burada, hepimiz eşit şartlarda başlıyoruz, lütfen haftaya üzgün olmamak için şimdiden yediklerimize ve sporumuza dikkat edelim..
tmm bildiririm hb sağol iş yerinde daha rahat girebiliyorum hafta sonuda girmeye çalışırımHoşgeldin tekrar, menü bildirirsen daha çok motive olursun canım, yoğun oluyorsan paylaşma, zorunlu değil
Evet doğru bu şekilde yapayımTamam fırına koy aynısı oluyor, hem daha hafif oluyor
Valla aynen öyle açlık insanı saçma sapan şeyler tüketmeye zorluyo.aksam hamsi tava bol salata varAman kuzum bu kaçamakları sonu gelmiyor, sen akşam sebze ya da et yemeğinin yanına salatanı yoğurdunu bolca al bi güzel karnını doyur, bak canın başka hiç bir şey istemeyecek,
Teşekkür ederimYa süper bir haftada bu sonuç
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canımgeçen hafta güzel kilo vermişsin,
Bu hafta yarışımız burada başlıyor, unutma lütfenbeden ölçüsü de alıyoruz, zorunlu değil tabi, ama 1 ay sonra tablo yapacağım güzel fark görmek istersen ölçünü al bildir olur mu
En sevdiğim menüValla aynen öyle açlık insanı saçma sapan şeyler tüketmeye zorluyo.aksam hamsi tava bol salata var
Afiyet olsunBuyrun kahveye. Meyve saatimi kakaolu muz ile karşıladım
Ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?