Bak bu sitede yok yok, çok güzel videolar varMutlaka bakıcam çok teşekkürler
İnşallah canımTeşekkür ederim canım hepimize bol bol eksiler olsun
Aman bozulmasın ya, bozulursa hemen al bir tartıAy inşallah pili bitmiştir bozulmasın da
Sagol canim benim senide tebrik ederiz büyük bi fark gördüm sendede gerisi gelir artikÇok güzel canım, geçen haftaya göre 500 Gr eksisin tebrikler canım
İnşallah canım, bundan sonra hep eksi görelim, gelsin 64 ler 63 lerSagol canim benim senide tebrik ederiz büyük bi fark gördüm sendede gerisi gelir artik
Bel: 82Hoşgeldin canımhepimiz hırslıyız bir ara ölçülerini de al olur mu
Çok güzelBel: 82
Göbek:100
Kalça:97
Aldım kuzum yaza fit olmak istiyorum artık
hayırlı olsun canim:)Yarışımız var bu ay, adını değiştirdim
Afiyet olsun canımBen sabah 30 dk eliptik bisiklet yaptım elma yedim birde tarhana çorbası içtim eşim uyudu işten gelince kahvaltı yaparmiyiz bilmem
Teşekkür ederim canım her zaman gelhayırlı olsun canim:)
Tamam canım kaydımı aldım, inşallah 1 beden küçülürüzSelam ben ölçü almayi beceremiyorum bu sabah ki kilom 97.6
Çok güzel bir haber bu, müthiş bir enerji ile müthiş değişim seni bekliyor, çok yakınındaKizlar bugün benim için gerçekten büyük bi başlangıç olacak iyiki kulübe bı giriyim belki bı challenge başlatan olmuştur dedim.Bugun saçlarımı siyaha boyuyorum bakırdim uzun zamandır kilo vermeye başlıyorum spora başlıyorum hergun deli gibi çikolata cips yiyordum hasta gibi kendimi durduramadan inşallah bugün hepsine veda ediyorum.Bugun herşeyin başlangıcı inşallah
Aman sakınAz once aklimdan zibilyon tane cıslı yiyecek gecti ama yarismayi hatirladim pustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?