Teşekkür ederim canımtopigin hayirli olsun sarayca
yeni açtin sandim eskiymişTeşekkür ederim canım
Yarışımız var bu ay, adını değiştirdimyeni açtin sandim eskiymiş
Afiyet olsun canımKahvaltım
1 haşlanmış yumurta
İki yeşil zeytin
Bir siyah zeytin
Beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
Az şekerli açık çay ( çayı şekersiz içemiyorum)
Günaydın canımHerkese günaydın kizlar ben de ölçülerimi aldım ama uzun zamandır tartilmiyordum tartım çalışmadı.insallah pili bitmiştir bugün alabilirsem pil alıp bı deneyim.hemen hemen hepimiz birbirimize yakın ölçü ve kilolardayiz
BOYUM -157 CM
BEL-75
GÖBEK-91
BASEN -105
ÜST BACAK -60
KOL - 30
KİLOMDA SANİRİM 65 LERE YAKLASMİSTİR
Günaydın canımGünaydin kizlar
Canım basene yönelik egzersiz yapabilirsin, videoları bir araştır istersen, benim basen sorunum olmadığından hiç araştırmadım, yoksa tavsiye ederdimBenim problemim basenlerim kesinlikle gördükçe moralım bozuluyor
07:00 Kahvaltı azıcık sucuk ile tek yumurtalı omlet ekmek yada yanına ekstra birşey yemedim
birazdan züber yiyeceğim aksama kadar boyle geçiştiririm en kötü bir kahve içerim diyorum
Buğün itibarıyla başlıyorum spora hafta sonu evdeyim bol bol yaparım havalar buz gibi olmasa 1000 adım atmak vardı amaaCanım basene yönelik egzersiz yapabilirsin, videoları bir araştır istersen, benim basen sorunum olmadığından hiç araştırmadım, yoksa tavsiye ederdim
Mutlaka bakıcam çok teşekkürler
Teşekkür ederim canım hepimize bol bol eksiler olsunAfiyet olsun canım
Ay inşallah pili bitmiştir bozulmasın daGünaydın canımanam pil mi yok temin edemez misin, edemezsen 65 diyelim o zaman
Çok güzel canım, geçen haftaya göre 500 Gr eksisin tebrikler canımBoy 1,67
Kol 28
Bacak 49
Gogüs 91
Bel. 75
Göbek 88
Basen 93
Kilo 63, 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?