G guziss35 yakinda gelir biliyorumevet kuzum dedim ya aynı senin anlattığın gibi 5 kiloda kendin
10 kilo da yakınların
15 te herkes
Yolda çevirip soruyolar sana ne oldu diye
Ne olcak diyet yaptım diyorum
İyi yapmışsın yememekle kuzu
Yarın gelsin eksiler
Burdan ayrılıp giden malesef kilo alıp geri dönüyor
hadi inso eksileri tartıda görmenin mutluluğu bic bisey de yok
Verirsin elbette, jillian yaptın mı bu günSarayca bende bu hafta 1,5kg vermek istiyorummm
Doya doya yeSarayca o margarin bende hiiiç gitmiyo nedense M Minikkelebk in hakkını vermek lazım nerdeyse akşam yemeği hiç yok ben akşam olsunda sebze yiyim diye bakıyorum. Annem 2-3 kaşık zeytinyağıyla yapıyo yemekleri, sebze yemeğini dolu tabak yememde sakınca var mı?
Varsın desinlerdemezler bence ya
Yakın cevrem olmadım biliyorlar
Gerisini de kim takar
Canım çok kasma, elbette yiyeceksin alışkanlık olarak salata yoğurt takviye edersen dolu bir tabak yersin, sen makarna, pirinç, beyaz ekmek, şekerli gıda yemezsen yeterli olur, diyet sandığımız kadar aç kalmak değildir, yeterki neyi ne zaman yiyecegimizi bilelim.Kızlar annem yarın yeşil mercimek yemeği yapıcak, bu da kuru fasülye nohut gibi kalorili sakıncalılar listesinde mi?
İşte buDiyetin 5.gününün akşamınıda sadece soda içerek kapatmış bulunmaktayım gururla:)
İlk yaptığımda bende öyleydimJilian gerçekten çok enerjik her izleyişimde hayran kalıyorum kadına, ben bikaç hareketi tam anlamıyla yapamıyorum özellikle şınav asla halıya yapışıp kalıyorum, ben de videoda sağ arkadaki kız gibi dizlerimi yere dayayıp şınav çekiyorum tabi güya adı şınavsa:))
bende guya yaptım yazıyorum ama yapmaya çalışıyorum aslındaJilian gerçekten çok enerjik her izleyişimde hayran kalıyorum kadına, ben bikaç hareketi tam anlamıyla yapamıyorum özellikle şınav asla halıya yapışıp kalıyorum, ben de videoda sağ arkadaki kız gibi dizlerimi yere dayayıp şınav çekiyorum tabi güya adı şınavsa:))
yaptım kuzum sormus muydum bunu ben@ Minikkekebk üst sağ tarafta profil resmini tiklarsan hesap detaylarında kilo bilgilerini girersen altta bilgilerin gözükecek
G guziss35 yakinda gelir biliyorum, diğer arkadaşlar umarım diyeti bırakmazlar
Canım zaten aylardır bu hatayı yaptım, bir seferde bir şey olmaz diye diye bu hale geldim, bu sefer akillandim yiyeceklere sadece göz ucuyla bakıyor ve ardından hadi oradan diyorum
kesinlikleDoya doya yeet, tavuk, balık, salata, yoğurt, sebze yemeği istediğin kadar ye bence
Varsın desinlerkim takar
ya helal olsun baya da yapmistinİlk yaptığımda bende öyleydimİnceldigini hissediyor musun peki
Sormadın canımbende guya yaptım yazıyorum ama yapmaya çalışıyorum aslında
yaptım kuzum sormus muydum bunu benkac gündür aklımdaydı ama sormadm sanki
Eger öyleyse helal olsun hissedip söyledin
kesinlikleprotein hele hic eksik edilmemeli
ya helal olsun baya da yapmistin
Yaptım canım fire yok, sanki diyet ya da sporda en ufak kaçamak yaparsam ipin ucunu salıcam gibi geliyo. Şu an motivasyonum tam aynen devam canımVerirsin elbette, jillian yaptın mı bu gün
Yicem yicemDoya doya yeet, tavuk, balık, salata, yoğurt, sebze yemeği istediğin kadar ye bence
Haklısın canım üç beyazdan hayatımızın her döneminde uzak kalmaşıyız ister diyette olalım ister olmayalım, tabi elimizden geldiğince..Canım çok kasma, elbette yiyeceksin alışkanlık olarak salata yoğurt takviye edersen dolu bir tabak yersin, sen makarna, pirinç, beyaz ekmek, şekerli gıda yemezsen yeterli olur, diyet sandığımız kadar aç kalmak değildir, yeterki neyi ne zaman yiyecegimizi bilelim.
Evet hissediyo gibiyim ama gerçekten öyle mi yoksa psikolojik mi yoksa öyle olmasını istediğim için mi bilmiyorum:))İlk yaptığımda bende öyleydimİnceldigini hissediyor musun peki
GünaydınGünaydın
aynen öyle olmus kuzumAfiyet olsunyarına en az 250 Gr yağ gidecek, koca bir margarin büyüklüğünde
İste sınav stresi bi baskaSormadın canımiçime doğmuş olabilir
Sınav bitsin bende basliycam jilliana, gören duyan ha bire ders çalışıyorum sanır
günaydınGünaydın
kuzum mucizze yok malesef sabırla devam edicez. Asıl fark bir ay sonra belli olacak.. hic veremedigim hafta oldu hafta da 300-500 verdigimiz oluyo.. inat edince pat birden düşüyor.. birde cok kafana takıp strese sokma vücudunu o zamanda veremiyor insanKızlar ben yine dayanamadım tartıldım 60.0kg. 1 günde -700gr. şaşkınım. M Minikkelebk dediğin gibi menü ya da aldığın kalori hergün aynı olsada bazen başka sebeplerden vucudun su tutmasından vs eksi gözükmüyo tartıda
Afiyettt sifaa olsunSabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir biraz örgü ve dil peyniri
4 zeytin
1 wassa
Domates biber Çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?