Çok iyi, stres yapmadan bildiklerini uygula yeterli, tekrar söylüyorum senin kilon iyi spor ile desteklersen kas yapar fazlalık yağları atarsın, yani kilon Gr bile inmese bozma moraliniKızlar ben yine dayanamadım tartıldım 60.0kg. 1 günde -700gr. şaşkınım. M Minikkelebk dediğin gibi menü ya da aldığın kalori hergün aynı olsada bazen başka sebeplerden vucudun su tutmasından vs eksi gözükmüyo tartıda
Afiyet olsun canımSabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir biraz örgü ve dil peyniri
4 zeytin
1 wassa
Domates biber Çay
Süper eksiaynen öyle olmus kuzum
İste sınav stresi bi baskaAllah kurtarsın en guzel sekilde
bende kpss calismaya Basliycam
günaydın❤
kuzum mucizze yok malesef sabırla devam edicez. Asıl fark bir ay sonra belli olacak.. hic veremedigim hafta oldu hafta da 300-500 verdigimiz oluyo.. inat edince pat birden düşüyor.. birde cok kafana takıp strese sokma vücudunu o zamanda veremiyor insan
Afiyettt sifaa olsun
Dirençle çok uğraşma sen sağlıklı beslenmene devam et.Ne kadar uğraşırsan uğraş o kendi kafasına göre çözülecek.Benim direnç kilomu nedir veremedim bu gün yine ama bu durum moralimi bozmuyor, biraz daha 2 öğüne devam edip kilo vermem az olursa mecburen yeniden 3 öğüne geçeceğim, belki sebep budur
Öyle tabi, sabrederek atlatacagim, acaba yanlış mı besleniyorum diye düşünüyorum sadece yine de 1 ay daha kendime zaman vereceğim, sonra öğün sayımı artirabilirim.Dirençle çok uğraşma sen sağlıklı beslenmene devam et.Ne kadar uğraşırsan uğraş o kendi kafasına göre çözülecek.
burda önemli olan sabarını sınayan metabolizmana şevkatle yaklaş.
Canım sen neyi ne zaman ve ne kadar yiyeceğini çok iyi biliyorsunYarın il dışındaki ablamın yanına gideceğim. Pandemiden sonra bu ilk ve beni 20 küsür zayıflamış görecek
ailenin baş aşçısı bir şey yapılacağı zaman ona sorarız ve el lezzetinin büyük ünü varben onun elinden nasıl kurtulurum bilmiyorum çok akıl çelici şeyler karşıma çıkarsa nasıl karşı koyarım
Kendi bedenime göre söyleyeyim ben direç noktasında detoks veya üzerine gitmiyorum.bazı teorilere göre üzerine gidilmesi gerektiğini söylenir ben kendimi o durumda çok sağlıklı hissetmiyorum hatta çok bitkin oluyorum Buda beni aşağı çekiyor.Öyle tabi, sabrederek atlatacagim, acaba yanlış mı besleniyorum diye düşünüyorum sadece yine de 1 ay daha kendime zaman vereceğim, sonra öğün sayımı artirabilirim.
inşallahCanım sen neyi ne zaman ve ne kadar yiyeceğini çok iyi biliyorsun, bence çok güzel vakit geçireceksiniz eli lezzetli birinin yemekleri kararınca yenir yani
Hic soylemedin miiiYarın il dışındaki ablamın yanına gideceğim. Pandemiden sonra bu ilk ve beni 20 küsür zayıflamış görecek
ailenin baş aşçısı bir şey yapılacağı zaman ona sorarız ve el lezzetinin büyük ünü varben onun elinden nasıl kurtulurum bilmiyorum çok akıl çelici şeyler karşıma çıkarsa nasıl karşı koyarım
Canım sen buralardasın daha kopmadın zatenMerhaba arkadaşlarSarayca canım gelicem bu hafta tekrar dönerim bugün ve yarın işlerim biter bi de kafa olarak daha rahat olucam artık canımı sıkan şeyler vardı onlardan da kurtuldum çok şükür
Aynen canım böyle devamÇok iyi, stres yapmadan bildiklerini uygula yeterli, tekrar söylüyorum senin kilon iyi spor ile desteklersen kas yapar fazlalık yağları atarsın, yani kilon Gr bile inmese bozma moralini
20 kilo wooow inanılmaz motive olacak sana ablanın tepkisi.. azar azar tadına bakarsın canım el lezzeti olanın yemekleri geri çevrilmezYarın il dışındaki ablamın yanına gideceğim. Pandemiden sonra bu ilk ve beni 20 küsür zayıflamış görecek
Afiyet olsun canım şifa olsunEki Görüntüle 2696801
gelin kahve içelim kızlar ❤
bugun pek iyi bir güne kalkmadım
Müthiş bir baş ağrım var
Umarım iyi gelir
Konu hep korana idiHic soylemedin miiişok olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?