Afiyet olsun canım, tek öğün gibi olmuş olur öyle aradakızlar bu gün canım bir şey istemedi
öğlene doğru
2 yumurta ile Menemen
biraz tel peynir
salatalık domates ve çay
1 tanede wasa
ara 1 maden suyu
akşam 1 elma çok az Kaysı çekirdeği
Yememe rağmen kilo gitmiyo çok ilginç, neyse dediğin gibi spora devam yarın jilian da 4.günüm. Eşim gelene kadar bırakmıycam sporu da diyeti de. Aynen kuzum yaa kaldı 12 gün nasipse bakalım benim hayaller suya mı batıcak yoksa yeşerecek miKilo vermesen bile bir haftada İnceldigini göreceksin, zaten önemli olan yağ yakmak, böyle devam et, sporu bırakma eşinin gelmesine az kaldı
YeşerecekYememe rağmen kilo gitmiyo çok ilginç, neyse dediğin gibi spora devam yarın jilian da 4.günüm. Eşim gelene kadar bırakmıycam sporu da diyeti de. Aynen kuzum yaa kaldı 12 gün nasipse bakalım benim hayaller suya mı batıcak yoksa yeşerecek mi
ne kadar doğruEvet arkadaşlarla buluştum ama öyle oo çok zayiflamissin demedilerdemek ki biraz daha vermem lazım.
Zaten ne derler
İlk 5 kiloyu sen farkedersin
10 kiloyu yakınların
15 kiloyu herkes farkeder,
Ben daha ilk 5 teyim
Kuzum benim eline koluna sağlık
2. Ay ( 18.09.2020-16.10.2020) başlangıç kilo 18.09.2020 25.09.2020 02.10.2020 09.10.2020 16.10.2020 1 aylık fark Sarayca 75.75 70.75 70.40 @Efser 100.70 (80.00) 75.80 74.60 M Minikkelebk (91.50)
77.0077.00 75.60 friendlyfriendly 61.80 - 60.70
off afiyet olsunÖğlen yemeği
Çağ kebap
Yoğurt
Salata
Bu günlük Yeme işi bitti ☺
jillian beni dun sakatladı nasil becerdim bilmiyorumKilo vermesen bile bir haftada İnceldigini göreceksin, zaten önemli olan yağ yakmak, böyle devam et, sporu bırakma eşinin gelmesine az kaldı
hayırrrr yemedim
aynen bende öyleŞu an çok aç hissediyorum ama biliyorum ki yarın çok güzel bir eksi gelecek, yemeyecegim tabi ki
Bence gayet guzel leptin çalışsınÇook tebrik ediyorum seni, azmini.. ne kadar farketmiştir 11 aydaki vucudun,maaşallah..
Ayy bilmiyorum canım yaa fazlamı taktım diyet işini kafaya acaba diyorum. Ya da hiç atıştırmalık yapmayınca metabolizmam mı yavaşlıyo acaba? Sadece kahvaltı ve akşam yemeği var menümde, öğlen kahve/yeşilçay, gece soda.. 5gündür hiçbir atıştırmalık yok..
Kuzu aksama bikac kaşık yogurt ekleseydinkızlar bu gün canım bir şey istemedi
öğlene doğru
2 yumurta ile Menemen
biraz tel peynir
salatalık domates ve çay
1 tanede wasa
ara 1 maden suyu
akşam 1 elma çok az Kaysı çekirdeği
Canım sen 16 kilo verdin elbet herkes farkederne kadar doğru
Bugun misafirim vardı
Bayadir görüşmüyorduk arkadasım
Beni gördü şok oldu
Cok fark etmis dedi
Kendide minnacık bisi
Bide bana diyor nasıl
Zayifladin akil ver
Kuzum benim eline koluna sağlık
Uğraşıyorsun bizim için
off afiyet olsun
jillian beni dun sakatladı nasil becerdim bilmiyorum
Bugun imkansiz yapamam
hayırrrr yemedim
Arkadasa kek borek atıştırmalık hazirladim
Ama hic birine dokunmadim
Sagolsun cokta anlayışlıydı
aynen bende öyleacıktım ama yemem
Su içiyorum
Afiyet olsunMenümu yazayım
1 dilim t. Buğday ekmegi
Surulebilir lor
Kapya biber
1 haşlanmış yumurta
Aksam
5 kasik yogurt,2 anjelila erik 2 kaşık yulaf
6 badem bikac fındık karıştırıp yedim
evet kuzum dedim ya aynı senin anlattığın gibi 5 kiloda kendinCanım sen 16 kilo verdin elbet herkes farkeder
Jillian yaparken zor olan hareketlerde dikkat etmek lazım çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak geçer
Helal olsun canım, en büyük hatalardan biri misafir geldiğinde yada gidildiğinde yapılan büyük kaçamaklar mahvediyor zaten
Canım beni bu tablo motive ediyor keyifle yapıyorum, bir ay sonra ne kadar vereceğiz vs. Takip iyi oluyor, zaten az kaldıkgelen gidiyor, umarım gidenler kendini salmaz ve kilo almazlar☺
Ben çay içiyorum ha bire, bir ara biraz kuruyemiş mi yesem diye düşündüm ama hemen bu düşünceden vaz geçtim ve çay içmenin daha güzel olduğunu fark ettim,
Hem Bu hafta en az 1.5 kg vermek istiyorum
hadi insAfiyet olsunyarına en az 250 Gr yağ gidecek, koca bir margarin büyüklüğünde
Canım sen 16 kilo verdin elbet herkes farkeder
Jillian yaparken zor olan hareketlerde dikkat etmek lazım çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak geçer
Helal olsun canım, en büyük hatalardan biri misafir geldiğinde yada gidildiğinde yapılan büyük kaçamaklar mahvediyor zaten
@
Canım beni bu tablo motive ediyor keyifle yapıyorum, bir ay sonra ne kadar vereceğiz vs. Takip iyi oluyor, zaten az kaldıkgelen gidiyor, umarım gidenler kendini salmaz ve kilo almazlar
Ben çay içiyorum ha bire, bir ara biraz kuruyemiş mi yesem diye düşündüm ama hemen bu düşünceden vaz geçtim ve çay içmenin daha güzel olduğunu fark ettim,
Hem Bu hafta en az 1.5 kg vermek istiyorum
Afiyet olsunyarına en az 250 Gr yağ gidecek, koca bir margarin büyüklüğünde
bende bende hepimiz insSarayca bende bu hafta 1,5kg vermek istiyorummm
yok canım ye afiyetle 7-8 kaşık sebze yemegi yogurt corbaSarayca o margarin bende hiiiç gitmiyo nedense M Minikkelebk in hakkını vermek lazım nerdeyse akşam yemeği hiç yok ben akşam olsunda sebze yiyim diye bakıyorum. Annem 2-3 kaşık zeytinyağıyla yapıyo yemekleri, sebze yemeğini dolu tabak yememde sakınca var mı?
Sebze yemeği benim biraz 7-8kaşığı geçiyo tepeleme tabak yiyorumbende bende hepimiz ins
yok canım ye afiyetle 7-8 kaşık sebze yemegi yogurt corba
Aksamlari tüm bunlari yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?