Grc usul evlilikte tanma nasl olmal??

Eşim ablamlara misafir gelmiş.Resmimi görmüş beğenmiş,biz bir kaç kere görüşüp konuştuk.Sonra evlendik.Şeniz

ilk gördüğünde ne hissettin tanıdıkça duyguların nasıl değişti nasıl karar verdiniz..ben güvenemiyorum yaaa kendimde sevemiyorm bulduklarımı:tomato:

Açıkcası buna görücü usulü mü deniyor bilemem ama ben 24 yaşından sonra evliliği düşünmeye başladığım için herkesin çevresinde beğendiği kişilerle tanıştırma çabalarına karşılık vermiştim.3,5 aylık evliyim ve eşimle tanıştırılmamız şöyle oldu.Annem ve babamın ortak köylüleri bir bayan vardı.O bayan benim doğduğumu bilir ama tanımaz beni görmedi de zaten.Abim üniversitede okurken bir yıl boyunca aynı evi paylaştığı bir arkadaşı ile 5-6 ay önce tekrar bir fuarda karşılaştı.Eşimde yanında çalışan yemek yapan bayana abimi anlatıyordu.O bayan madem çok seviyorsun o arkadaşını onun kızkardeşi yok mu diyerek aracı oldu.Derken kadın beni gördü.Onu bana beni ona anlattı.Mado'da randevu ayarladı.Ben de evlilikten beklentilerimi ,değer ve hassasiyetlerimi ve fıtrati özelliklerimi vs anlatarak o da kendisini ve beklentilerini anlatarak birbirimizle mutabık olduğumuzu gördük.Tabi burda en büyük referanslarımdan biri abim ve o bayan oldu.ıkiside yakinen tanıyor ben de tanımaya çalıştım Allah kerim dedim : ))

galiba yakında benim de başıma tanıştırma olayı gelecek ama arada aileler olunca oğlanla ne konuşulur nasıl güvenilir ki of bu konuda fikir verecek varsa lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var...

galiba yakında benim de başıma tanıştırma olayı gelecek ama arada aileler olunca oğlanla ne konuşulur nasıl güvenilir ki of bu konuda fikir verecek varsa lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var...

görücü usulüde olsa bence ilk kız ve erkek biraz çıkıp birbirlerini tanımaldır, sevgili olmaları gerekir diye düşünüyorum :))

konuyu hortlatalım)
benimde başımda böyle bir durum var gibi çok yakın bir aile dostumuz aynı zamanda kendisi köylümüz olur yani bizi çok yakın tanıdıgı için nasıl insanlar oldugumuzu iyi biliyor annem geçen aylarda dayımlara gitmişti başka şehirde oturuyorlar oraya gittiklerinde bir dügünde bu köylümüzle bir araya gelmiş o da anneme birini söylemiş böyle böyle çok iyiler çocuk çok efendi çocugun annesi sen kimi begenirsen ben gözüm kapalı begenirim demiş (gerçi bu bana hep saçma gelir) annem orada çok üstünde durmamış zaten eve gelincede hiç bir şey söylememişti aradan neyedeyse 1 ay geçti dün yine bu köylümüz telefon etti böyle böyle kadın çok iyi oğlunuda birkaç kişiden sorduk çok düzgün efendi diyorlar birde bunlar illaki bir görüşsünler ne oldu dye sürekli telefon ediyorlarmış benimde bir hassasiyetim var karşımdaki insan mutlaka benden büyük olmalı belki çoğuna saçma gelebilir ama yaşça küçük istemiyorum neyse çocuk benden 2 yaş büyük ama şu var bu çok yakın tanıdıgımız sadece çocugun annesini tanıyor çocugu sadece bir resimden görmüş resimler bazen yanıltıcı olabilir bizden haber bekliyorlardı bende hemen kestirip atmadım normalde çok sıcak bakmıyorum böyle durumlara ama böyle şeylerde birinin araya girmesiyle oluyor hep öyle diyorlar zaten aynı şehirde degiliz bende dedim şimdi öyle eve felan gelmesinler ilk önce çocugu görüp benim konuşmam lazım msn si varsa versin ekleyeyim konuşalım belki ben onu begenmeyecem yada o beni çünkü işin içine aileler felan girince eve gelinince iş ciddiye biniyor begenmesen bile ben birde açıkögretimden üniversite okuyorum son senem ama devam etmek istiyorum bu sene bazı sınavlara girecem
şimdi ben bu çocukla msn de ne gibi konuları konuşmalıyım okula devam etmek istiyorum 2 yıllık okuyorum devamında örgünden hukuka devam edecem dershaneye gidip sınava hazırlanacam allah kısmet ederse çünkü bazıları karşı olabilir birde karşımdaki insanı daha tanımadıgım ve konuşmadıgım için egitimi nedir bilmiyorum sadece ailece inşaat işiyle uğraşıyorlarmış
birde hep efendi düzgün insan diyorlar ama sadece efebdilikte yetmiyor karşımdaki insanı fiziksek olarakda begenmeliyim giyimi felan benim için çok önemli birde bu saatten sonra sırf evlilik olsun diye evlenemem

görücü usulüde olsa bence ilk kız ve erkek biraz çıkıp birbirlerini tanımaldır, sevgili olmaları gerekir diye düşünüyorum :))

evet bu bencede böle olmalı

benimde araya buyukannem girmesiyle tanıstım sözlümle ama kendisi tesadufen mu muhabbetlerden cok daha once bi kitapçıda gormustum ve cok hoslanmıstım... kitapcıdaki cocuk olarak kalmıstı ama hani bidaha nerden gorcektim???

sonra buyukannem bole bole bi cocuk var dedi ısrar etti bende once msn den konustum sonra gidip gorustum sans işte karsıma kitapcıdaki cocuk cıktı

bende cok karsıydım gorucu işlerine ama ne olcagı belli olmuyor hayat suprizlerle doluymus

Arkadaslar ben de görücü usulü biriyle tanisacagim. Ailesi geldi gördü beni numarami falan istediler annem benimkinden gorussunler dedi. Bu hafta görüşegiz ararsa ama ben direk görüşmek istemiyorum. Annem dese ki aradiklarinda benim kız once internetten konuşmak istiyor dese nasıl olur. Gorusmek istememin nedeni de saçma geliyor bu şekilde görüşmek. Hiç birbirini tanimayan insanlariz ne konusacagiz dimi

Canım,banada birsürü görücü geldi halada geliyor ve bi çoğuyla cafede oturup görüştüm sen bilirsin ama internette görüşmek insanı yanıltabiliyor.Bende bir iki kişiyle nette görüştüm(görücü usulünde tabi) beni görmeden (ki görselerdi peşimi bırakmazlardı :)) hayır dediler.netteki aldığın elektrikle karşıkarşıya otururken aldığın elektrik aynı değil.sen bilirsin ama dışarda görüşmek istediğini söyle (hem bunu söylersen bana göre öz güveni yerinde olan biri gibi görünürsün ve 1-0 önde başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…