bende hep öyle diyorum hep nasip bu işler fln kader kısmet
diğer başlıkta da gördüğüm düşüncelerimiz birbirine benziyor kaydirigubbakcemile5
o abla bana sinemaya gidelim bi gün dedi sanırsam yalnızken bana konuyu açacak ya da bi süpriz yapacak ,ben onu çağıracakmışım ama sen iyi bilirsin bana haber ver dedi bende ilk adımı atan olmak istemedim açıkçası o benim üstüme düşsün o ayarlasın diye ama şimdide düşünüyorum acaba ne yapsam diyee şakkıdı
Hayatımda biri var dersen geri çekilebilir hayatında birisi olanla niye tanıştırsın ki. Laf arasında şakayla karışık kısmetim pek açık şu ara 2 arkadaşım birden birilerinden bahsetti. Bakalım hangisi hızlı davranıp tanıştırıcak dersin O anlar ne yapması gerektiğini. Denedim işe yarıyor yerimseniben
hayatımda biri var deyip o da şaşırınca şaka demeyi düşünüyodum,yoksa tabi niye tanıştırsın ki.
evet senin dediğin yöntem güzelmiş tuttum bunu :lepi: alkisalkisalkis yalanda söylememiş olurum çünkü öyle bi durumla karşılaştım :1rolleyes:
senin olayın nasıl merak ettim tanışma nasıl oldu ve sonuç nasıl :uhm:
Bir iki sene önceydi. Bir arkadaşım eşinin iş yerinden biriyle tanıştırmak istedi. Ramazan olduğu için bir türlü denk getirip çıkamadık. Baktım iş uzuyor. Yanında sanki o hiç bişey dememiş gibi başka bir arkadaşıma kısmetim açıldı bu ara fatma da ayşede birilerinden bahsetti tanıştıralım diye. Bakalım kim önce olucak Beğenirsem tanışmam bile zaten diğeriyle falan diye konuştum. Bizim ki hemen orda hani taner le tanışıyordun sen dedi. Kim çabuk olursa artık deyip güldüm bende. O hafta sonu hep beraber dışarı çıktık kaydirigubbakcemile3 Olmadı ama ısınamadım. Ne işim var burda ya diye düşündüm yanında. Arkadaşım numaranı istiyor vereyim mi dedi yok dedim. Bir ilişkiye hazır hissetmiyorumuşum kendimi. Eskiyi unutamamışım hala diye salladım.
Şimdi annemin eski bir arkadaşının oğluyla görüşüyorum. Bakalım ne olucak
benide eltim tanıştırdı çalıştığım yerde işe başlamıştı 3. haftasında falan ben sessiz biriyim kaynım var senin gibi sessiz tanışmak istermisin dedi önce annen babana söyle dedi bende söyledim ilk görüşmemiz 2 kasımda oldu abisi ve yengesiyle geldi biz ayrıldık biraz konuştuk falan o gün bugündür devam ediyo bir seneyi tamamlıyoruz az kaldı 17 ekimdede sözlendik 6 aralıktada nişanım var opuyorumnanaktan
saol cnm darısı bekarların başına rabbim herkese hayırlısını nasip etsin:Saruboceq:ne güzel canım mutluluklar dilerim a.s.
eylül hazan bence arkadaşın dediği gibi yapsam sanırım işe yarar güzel taktik:1closedeyes:
herkesin hakkında hayırlısı esra8608 mutlulıklar cnm
eylül hazan bence arkadaşın dediği gibi yapsam sanırım işe yarar güzel taktik:1closedeyes:
herkesin hakkında hayırlısı esra8608 mutlulıklar cnm
benide eltim tanıştırdı çalıştığım yerde işe başlamıştı 3. haftasında falan ben sessiz biriyim kaynım var senin gibi sessiz tanışmak istermisin dedi önce annen babana söyle dedi bende söyledim ilk görüşmemiz 2 kasımda oldu abisi ve yengesiyle geldi biz ayrıldık biraz konuştuk falan o gün bugündür devam ediyo bir seneyi tamamlıyoruz az kaldı 17 ekimdede sözlendik 6 aralıktada nişanım var opuyorumnanaktan
he he bencede aynı şeyleri düşünüyoruz yaşadıklarımızda aynı farkındamısın sırnaşık şey
ıcığını cıcıcğını incelerken evde kalcaz bence biz birbirimizin düşüncelerini değiştirelim vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?