Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heralde aileyi ve damat adyını çok iyi tanıyodunuz ablanla ikisi hiç görüşmemiş hemen vermişiniz.benim bildiğim aile görür sonra kızla çocuk tanışır.valla canı benim ablam görücü usulü evlendi.ilk kaynanası hiç kimseye demeden öyle oturmaya geldi.ablamı gördü.beğendikten sonra bize haber geldi.böyle birileri size taliptir diye.sonra aile akşama oturmaya geldi ve görücü oldukları söylediler.bir gün verdiler ogünde istenip tatlı yendi.
bende görücü usulu evlendim.ablası yan binadan komşumuzdu(olmaz olasıca).bi gün oturmaya geldiler kızıyla başka bir gün heber verdiler gelicez diye eşimle birlikte geldiler ama biz knuşamadık öle uzaktan bakabldik birbirimize.hemen gelip istiyelim diyo bunlar ben öle konuşmadan olurmu ben konuşacağım diyip tuturunca eşim tekrar geli baya bir konuştuk sonra tamam dedik.(laf aramızda bana ilk görüşte aşık olmuş)
neden dedim canım anlatayım.görümcem hem kendi buldu hemde yıllardır ayırmak için elinden geleni yapıyo.hep benim dedğim olsun benim dediğim gibi yaşasınlar,giyinsinler,aileleri ile hiç görüşmesinler ister.attığı iftiraları ve dedikoduları hiç saymıyorum bile.elinden gelse şuan ayırır bizi.
benide kardeşiyle tanıştırmak isteyen bi abla var akraba değil ama her görüştüğümüzde tanıştırmak istiyorum diyo hala tanıştırcak 6 ay oldu ilk zamanlar merak ediyodum ama artık istemiyorum sanki ben onları bekliyorum sürekli evlensem sözlensem o söylemeyi düşünürken haberi olmıcak, annenden babandan gizli olacağı için çekiniyorum onlardan izin almam lazım diyo bide.
sanki ben ömür boyu onları beklicem gerçekten istese acele eder dimi
birde şu var ama cnm gerçekten zamanı gelirse bi şekilde eryada geç tanışırsınız..acele etmemesinin vardır nedeni..
bilemiyorum aslında aile olarak fln iyiler bende o yüzden merak ediyorum zatı şahanelerini ama daha tanışmak nasib olmadı :) imalar var sürekli biz her gittiğimizde annesinide çağırıyor müstakbel kaynanamı yani ama asıl esas oğlan ortada yok haberi varmı onuda bilmiyorum orası karanlık.. hayırlısı olsun diyorum artık..
bide en yakın arkadaşım bu tür tanışmaları çok saçma buluyor benim için yani daha küçüksün kendin bulursun ileri yaşlarda falan olsan neyse bi tanışayım dersin ama şimdi aşık olacağın birini bekle diyo.. okuyosun çalışma hayatında olcak böyle tanışma diyo.
ben olumlu bakıyorum ama sanki aşık oldukta çok mu hayır gördük , ortada kimse yok büyük biri seni tanıştırcam dediğinde daha çok hoşuma gidiyo benim çünkü uygun kişileri yakıştırıyolar ... hayırlısı nasip bu işler
aslında bu tür görücü usulu tanıştırmalar ben karşı değilim çok öncelerden anneler beğenir istenir verilirmiş gençler anlaşmadan görüşmeden ama artık görücü usulünün kavramı değişti seni görüyorlar huyunu suyunu bilenler çevrede sana uyan varsa tanıştırıyorlar gerisi gençlere kalıyor ben karşı değilim büyükler daha iyi görebiliyor anlaşıp anlaşamıcamızı karakterleri sonuçta anlaşılırsa oluyor..diğer türlü kime güvenip aşık olucaksın binbir türlü insan var aşık olmay bende çok bekledim ama olmadı şimdi ise yaşımın daha erken olmasına rağmen hem mantığıma uysun hem en azından aşk olmasada beğeni olsun diye düşünüyorum...herşeyin hayırlısı tabi çok severekte evlensen görücü usulüde evlensen bazı şeyleri dğiştirmek elimizde olmuyor eğer senin onu yaşayacağın varsa kaderine yazlmıssa yaşıyorsu zaten...allah hakkımızda hayırlısını yazsın ...ayy bn çok mu kaderci oldum neeeedelikafaduldendelikafaduldenŞenizŞeniz