İlaç dozun yetersiz olabilir arkadaşım.iyi bir endokrin uzmanına ya da üniversite hastanelerinin endokrin bölümüne gitmeni öneririm.benimde değerlerim devlet hastanesinde bir türlü düzene girmemişti.cerrahpaşada hem graves teşhisi konuldu hemde kusa sürede hormonlarım normale ulaştı.3 ayda tam düzelme olmasada tsh ın biraz yükselmesi gerekirdi.tshın düşükken zaten gebe kalamazsın.kalsanda allah korusun düşük ihtimali yüksek.bence 1 yıl kadar falan kullanığ öyle hamile kal.thramazol propsile göre daha etkili bir ilaç bu arada.ayrıca propcilde bebeğe ve süte geçiyor ama thramazole göre daha az tabi.bizim ailede babam tiroit kanseriydi annemde haşimato var.benim tiroit hastası olmamam kaçınılmazdı.çokta stresli bir insanım oda tetikliyor tabi.ben ilacı 4 yıl boyunca kullanmadım.iyileşme süreçlerim oldu o zamanlar bıraktım hamileliktede kullanmadım sonra tekrarladı falan.karaciğere zararlıymış ağır yan etkileri varmış.çok şükür bende bişey olmadı ama bu olmayacağı anlamına gelmiyormuş.doktorum 30 yıl içersin bişey olmaz 31. Yılda kötüleşirsin belki hiç belli olmaz dedi.gözlerimde ilk hastalık çıktığında bulgular vardı.göz endokrine yönlendirildim o zamanlar.bende bulanık görme kanlanma vardı bir göz kapağım biraz şiş geliyordu ama sonra düzeldi.başından beri hep 18mm ölçüm çıkıyor gözlerim çok şükür.ama ne yazıkki ameliyat olsam dahi göz bulgusu sonradanda patlak verebiliyor.kilo konusuna gelince ben 1,5 ayda 8 kilo vermiştim ama ilaç kullanmaya başlayınca normale döndüm