Gratiste indirim başlamış sitesinden öğrenebilirsiniz.kızlar bu gratis indirimleri bayramda oluyor mu mesela bu bayram olur mu yoksa bayramdan önce olup biter mi.. hangi ürünlerde indirim olduğunu nereden öğrenebilirim
Merhaba biliyorsanız bir şey sorabilir miyim?Transparan pudra hiç kullanmadım almak istiyorum ama diğer pudradan ne gibi bir farkı var acaba?Onu uygularsak normal pudra kullanmıyor muyuz acaba?Gratiste indirim başlamış sitesinden öğrenebilirsiniz.
transparan pudra daha çok matlaştırıcı sabitlemek içindr ,diğer pudraların biraz daha kapatıcılığı var daha kalıp gbi duruyor bildiğim kadarylaMerhaba biliyorsanız bir şey sorabilir miyim?Transparan pudra hiç kullanmadım almak istiyorum ama diğer pudradan ne gibi bir farkı var acaba?Onu uygularsak normal pudra kullanmıyor muyuz acaba?
Bunu bende okudum ama nasıl kullanacağımı yine anlamadım.Mesela ten makyajını yaptıktan sonra transpranı sürdük,sonra normal pudrada sürüyor muyuz,yoksa sadece biri mi?Buna göre karar verip the balm da indirim varken alacağım da :)transparan pudra daha çok matlaştırıcı sabitlemek içindr ,diğer pudraların biraz daha kapatıcılığı var daha kalıp gbi duruyor bildiğim kadaryla
sadece onu sürüyorsun diğerine gerek yok bnce :)Bunu bende okudum ama nasıl kullanacağımı yine anlamadım.Mesela ten makyajını yaptıktan sonra transpranı sürdük,sonra normal pudrada sürüyor muyuz,yoksa sadece biri mi?Buna göre karar verip the balm da indirim varken alacağım da :)
İkisini de kullanabilirsiniz demişler ama en iyisi şimdi almiyim o zman zaten var 1 tane :)sadece onu sürüyorsun diğerine gerek yok bnce :)
kurban bayramı var daha indrim olur yine bnde öyle denk getiriyrm :) the balm ın sexy mama kullanıyrm bnde sivilce filan olmadğı zaman yada yazın sıcaklarda bb filan sürmeden direk onu srdgm oluyrİkisini de kullanabilirsiniz demişler ama en iyisi şimdi almiyim o zman zaten var 1 tane :)
Benim olduğum şehirde gratis yok malesef.Tandıklarıma aldırıyorum mecbur.O yüzden şimdi indirime de girmişken birkaç ürün almak gerek:)Almaktan vazgeçmiştim ama sanırım denemek için alıcam:)kurban bayramı var daha indrim olur yine bnde öyle denk getiriyrm :) the balm ın sexy mama kullanıyrm bnde sivilce filan olmadğı zaman yada yazın sıcaklarda bb filan sürmeden direk onu srdgm oluyr
içinizde kalmasın o zamn ayarladıysanız alın eyelineri da güzel bn kullanıyorum araştırın bi simsiz allıklarında da memnunum onuda tavsiye ederim :)Benim olduğum şehirde gratis yok malesef.Tandıklarıma aldırıyorum mecbur.O yüzden şimdi indirime de girmişken birkaç ürün almak gerek:)Almaktan vazgeçmiştim ama sanırım denemek için alıcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?