• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gratis

Gratisten cetua yağ kontrol mendilleri,burun bantları güzeldir tavsiye ederim.Essence lipgloss rujları güzel,göz kalemleri başarılı ojelerini de seviyorum. Benri pamuklar zaten güzel meşhur:)

The balm a bakmanı tavsiye ederim

kızlar bu gratis indirimleri bayramda oluyor mu mesela bu bayram olur mu yoksa bayramdan önce olup biter mi.. hangi ürünlerde indirim olduğunu nereden öğrenebilirim

kızlar bu gratis indirimleri bayramda oluyor mu mesela bu bayram olur mu yoksa bayramdan önce olup biter mi.. hangi ürünlerde indirim olduğunu nereden öğrenebilirim
Gratiste indirim başlamış sitesinden öğrenebilirsiniz.

Merhaba biliyorsanız bir şey sorabilir miyim?Transparan pudra hiç kullanmadım almak istiyorum ama diğer pudradan ne gibi bir farkı var acaba?Onu uygularsak normal pudra kullanmıyor muyuz acaba?
transparan pudra daha çok matlaştırıcı sabitlemek içindr ,diğer pudraların biraz daha kapatıcılığı var daha kalıp gbi duruyor bildiğim kadaryla

transparan pudra daha çok matlaştırıcı sabitlemek içindr ,diğer pudraların biraz daha kapatıcılığı var daha kalıp gbi duruyor bildiğim kadaryla
Bunu bende okudum ama nasıl kullanacağımı yine anlamadım.Mesela ten makyajını yaptıktan sonra transpranı sürdük,sonra normal pudrada sürüyor muyuz,yoksa sadece biri mi?Buna göre karar verip the balm da indirim varken alacağım da :)

Bunu bende okudum ama nasıl kullanacağımı yine anlamadım.Mesela ten makyajını yaptıktan sonra transpranı sürdük,sonra normal pudrada sürüyor muyuz,yoksa sadece biri mi?Buna göre karar verip the balm da indirim varken alacağım da :)
sadece onu sürüyorsun diğerine gerek yok bnce :)

Oncelikle fiyatlar çok uygun
Zaten özel günlerde kendi doğum gününde falan genellikle indirimde oluyor her şey
Sevgililer günü anneler günü yeni yıl falan hep indirim oluyo :)

İkisini de kullanabilirsiniz demişler ama en iyisi şimdi almiyim o zman zaten var 1 tane :)
kurban bayramı var daha indrim olur yine bnde öyle denk getiriyrm :) the balm ın sexy mama kullanıyrm bnde sivilce filan olmadğı zaman yada yazın sıcaklarda bb filan sürmeden direk onu srdgm oluyr

kurban bayramı var daha indrim olur yine bnde öyle denk getiriyrm :) the balm ın sexy mama kullanıyrm bnde sivilce filan olmadğı zaman yada yazın sıcaklarda bb filan sürmeden direk onu srdgm oluyr
Benim olduğum şehirde gratis yok malesef.Tandıklarıma aldırıyorum mecbur.O yüzden şimdi indirime de girmişken birkaç ürün almak gerek:)Almaktan vazgeçmiştim ama sanırım denemek için alıcam:)

Benim olduğum şehirde gratis yok malesef.Tandıklarıma aldırıyorum mecbur.O yüzden şimdi indirime de girmişken birkaç ürün almak gerek:)Almaktan vazgeçmiştim ama sanırım denemek için alıcam:)
içinizde kalmasın o zamn ayarladıysanız alın eyelineri da güzel bn kullanıyorum araştırın bi simsiz allıklarında da memnunum onuda tavsiye ederim :)

acaba bu Gratis kartı ne işe yarıyor diye merak ettiğim marka . O kadar alışveriş yapıyorum daha biriken para 5 tl yi hiç geçmedi valla.

Back