• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gratis

Prenseess

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
60
0
6
Karabük
Merhabalar.. ben bu yil uni. Icin Istanbul'a gidiyorum. Gratis urunlerni hc kullanmadim fakat internet uzerinden takip ediyorum çok begeniyorum. İlk işim bir gratis magazasina girmek olacak :)) bana indirim zamanlarindan uygun fiyata alabilecegim memnun kaldiginiz urunlerinden tavsiyeler verirseniz sevinirim.. Teşekkürler :))

Ya konuyla ilgisi yok ama yazayim dedim : ))

bizim carsida da gratis magzasi var ve isim komigime giden yani gratis almancada bedava demek : ))

acaba kuruculari alman mi : ))

gratıs ın sık sık ındırımlerı oluyor face den kayıt yaparsan hemen haberın olur ben the balm marka hotmama allık kullanıyorum cok memnunum dıger urunlerındende cok memnun olanlar var aydınlatıcısı rujları vs...bırde essence dıye bır alman markası var ojelerı cok guzel rujları ve rımellerıde cok ucuz ...ındırımde 3.5 tl ye dusuyor....

Ya konuyla ilgisi yok ama yazayim dedim : ))

bizim carsida da gratis magzasi var ve isim komigime giden yani gratis almancada bedava demek : ))

acaba kuruculari alman mi : ))

evet zaten cogu malda sadece almanya uretımı daha sonraları yayılan bı fırma :)

ben tum kısısel bakım urunlerımı gratısten alırım gunes kremlerıme kadar zaten markalar bulundugundn gercekten cok hos ve gratısın kendıne ozgu cok sevımlı seylerıde bulunuyor :)

essence I love extreme rimel sürüldüğünde çok hoş kirpiklere kavuşuyorsunuz. Lakin marka konusunda pek fikrim yok fiyatıda çok hesaplı... Aacaba ucuz etin yahnisi misali kirpiklerimde dökülme yaşar mıyım :44:

facebook sayfasından gratisi takip etmeni oneririm cogu indirimden haberin olucaktır

gratis başka hiçbi yerde olmayan ürünleri satıyor
essence the balm gibi
ve özel günlerde yüzde elli indirimleri oluyor kadınlar günü gratisin yıl dönümü
en çok bu yanını seviyorum
takip et facebooktan

Balm shelter al, cidden güzel. Ama indirimden almaya bak yoksa bir renkli nemlendirici içn gereksiz pahalı bence.

Caanlarr gratis kartı ile ilgili bi sorum var simdi ben bugün gratis kartı alcam ama ayni zamanda alacaklarimda var gratisten ilk önce kartı alıp mi alışveriş yapmalıyım? Çünkü para puan falan geliyor ya :KK51:

wet n wild ürünleri, indirimde değilken bile hesaplıdır ve kalitelidir, özellikle farları meşhurdur. tekli farları indirimsiz 6.5 lira, sekizli paletleri 20 lira. allıkları da beğeniliyor. far eksiğiniz varsa kesinlikle bakın.

essence var, alman markası, göz kalemleri çok övülüyor. indirimsiz fiyatının da hesaplı olduğunu biliyorum.

fırça eksiğiniz varsa real techniques ile başlayın derim, kesinlikle kaliteli, kıl dökmeyen fırçalar. indirimsiz expert face fırçasını 30 liraya aldım. biraz zor bulunuyor ama değer.

the balm, biraz pahalı açıkçası. bazı paletleri 70 liraya kadar çıkıyor. kadınlar günü, anneler günü gibi indirimleri bekleyip 35 liraya palet sahibi olmak iyi fikir. açıkçası tam fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. instain allıkları, mary luminizer aydınlatıcısı çok meşhur.

onun dışınd max factor ve loreal zaten bilindik, iyi markalar, indirim zamanı maskara ve ruj almak güzel olur.

canım the balm ın ürünleri çok güzel, indirimden rimel ve allık tavsiye ederim, far paletleride hoş, çoğu zaman %50 indirim oluyor, kaçırma derim ;)

Caanlarr gratis kartı ile ilgili bi sorum var simdi ben bugün gratis kartı alcam ama ayni zamanda alacaklarimda var gratisten ilk önce kartı alıp mi alışveriş yapmalıyım? Çünkü para puan falan geliyor ya :KK51:
Üzerinden vakit geçmiş ama yazayım.
Ben de dün Gratis'ten alışveriş yaptım.
Kasada kadın kart var mı diye sordu hayır dedim.
Almak ister misiniz diye sordu form doldurdu ve alışverişi öyle geçti.
Yani hemen puanım yüklenmiş oldu.

Bende aldım gratis kart ama pek bir işe yaradığını düşünmüyorum,indirimlerden faydalanabilirsiniz dediler pastel ruj vardı mesela indirimde ama başka yerde zaten o indirimdeki fiyattaydı,biraz kandırmaca sanki:KK48:

Back