• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gratis ,rossman yada watsonsda çalışmak

Znation

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
11
0
1
40
Arkadaslar buralarda çalışan varmı varsa deneyimlerinizi paylasırmısınız,maaş ve çalışma şartları ortam vs nasıldır

Arkadaslar buralarda çalışan varmı varsa deneyimlerinizi paylasırmısınız,maaş ve çalışma şartları ortam vs nasıldır
Henuz calismaya baslamadim ama subat ayinda gratise basliyorum. Sigortani hemn yapiyorlar yemek kartini articak kadar dolduruyorlar ve binelli lira maasla basliyorsun. Sabahci oglenci olma durumun var haftaicileride 1 gun izin. 8 de magaza aciliyor yanlis hatirlamiyorsam yarim saat oncesinde icerde toplaniyorsunuz .benim bildiklerim bu kadar he birde 9.gun kasaya geciyorsun :) kolay gelsin.

Off ben Romanda calistim felaket . Musteriler ayri dert patron ayri dert , bir de kadin markasi ya full sikinti .
Eger avm de calisacaksan haftada 1 gun iznin oluyor , 1 gunde full calisiyorsun acilis kapanis.
Sigortani hemen yapiyorlar ama maas asgari+pirim yemek icin ticket veriyorlar bir de yol parasi

Off ben Romanda calistim felaket . Musteriler ayri dert patron ayri dert , bir de kadin markasi ya full sikinti .
Eger avm de calisacaksan haftada 1 gun iznin oluyor , 1 gunde full calisiyorsun acilis kapanis.
Sigortani hemen yapiyorlar ama maas asgari+pirim yemek icin ticket veriyorlar bir de yol parasi
Nerede çalıştın hangi şehir ve şube?

Back