- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
-
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
Evet ya kullanmasan agzı kapalı olsa bile kuruyor bende anlamadımKız ben çalışmıyorum the balma gücüm yetmez. Geçen indirimde jel eyeliner aldım meybelline miydi galiba bilmiyorum vallahi almaz olaydım kurudu gitti daha kaç kere sürdüm halbuki. Şimdi başka bakıcaktım pastel ruj alıcaktım işte bakalım
ÜzdüEvet ya kullanmasan agzı kapalı olsa bile kuruyor bende anlamadım
Aynen bende bir anlam veremedim
Ee bende de yok para o yüzden indirim bekliyorum 40 50 60 tl lik şeyler 20 25 30 civarı olsun diyeKız ben çalışmıyorum the balma gücüm yetmez. Geçen indirimde jel eyeliner aldım meybelline miydi galiba bilmiyorum vallahi almaz olaydım kurudu gitti daha kaç kere sürdüm halbuki. Şimdi başka bakıcaktım pastel ruj alıcaktım işte bakalım
Ruju 40 tl civarında eyeliner da 40 mı 50 mi tam bilmiyorum indirim çok iyi olucak
Su tv de reklami var.indirim baslamis..sondaki haberi:)))(kızlare gratis indirm ne zaman nası ögrenebilirimmm??
Gratismi ama ben 50 indirim bekliyorumAklım hala alamadiklarımda
Gratismi :OSu tv de reklami var.indirim baslamis..sondaki haberi:)))(
Gratiste % 30 40 50 indirim vardı tamamında %50 indirim yoktu ama yine de idare eder sanırımGratismi ama ben 50 indirim bekliyorumne kadar alsakta doymayız biz bence
Ay evet ya adım atacak yer olmuyor sanki herşey bedavaGratiste % 30 40 50 indirim vardı tamamında %50 indirim yoktu ama yine de idare eder sanırımbugün başladı daha gratis açılalı 2 saat olmuşken gittim çoğu ürün bitmişti sfgs doluydu içerisi
EvetGratismi :O