- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
-
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
Tamam teşekkürlerSenenin son haftası yılbası indirimi olacak gratis kartın var ise telefonuna mesaj gelir
kızlare gratis indirm ne zaman nası ögrenebilirimmm??
Evet ya inşallahh baklm sabırsızlkla beklioruzyilbasi yaklasiyor bende bekliyorum 10 gun sonra baslar galiba
yakın zamanda tüm ürünler %50 olmuştu hatta burda konu açmıştım ben, bir daha olurmu bilemedim.Evet ya inşallahh baklm sabırsızlkla beklioruz
Ona gitmiştim anladım teşekkürleryakın zamanda tüm ürünler %50 olmuştu hatta burda konu açmıştım ben, bir daha olurmu bilemedim.
dün gittim indirim baslamamisti.kim once duyarsa yazsin:))Ona gitmiştim anladım teşekkürler
Ay valla uğrarsan görürsen banada haber ver kaçırmayayım yine anneler gününe kadar bi daha olmaz vallaKaç haftadır bende bu indirimi bekliyorum ne zaman başlıyo acabaIhtiyacım olan bir çok şey var tamamlarim hazır indirim de varken
TamamdırAy valla uğrarsan görürsen banada haber ver kaçırmayayım yine anneler gününe kadar bi daha olmaz valla
Bende the balm bekliyorum mükemmell yaaaKızlar watsons da indirim başlamış diye televizyonda altta gösterildi ama online satışlarda sanırım internet sitesinde indirim gözüküyo
Ben the balm için gratisi bekliyorum orası ayrı