Kızlar bana yardımcı olabilecek biri var mı . Kardeşimi gratise yollacağım da şu 3 ürünün şimdiki indirimli fiyatı öğrenmek istiyorum lütfen biliyorsanız söyleyin..
The balm hat mama
the balm sexy mama
the balm makyaj bazıı
evet çok saçma sadece üç beş tane koyoyorlar üründen sonra kalmıyo.roll on alacaktım bi baktım bütün roll on ları talan etmişler kalmamış bile.halbuki normal zamanda bile fiyatı aynı.ben indirim yapıldığını pek düşünmüyorum açıkçası.normal aylık yapılan indirimlerde de bu fiyatlar geçerli oluyo.sadece böyle özel günlerde ürün bulmakta sıkıntı yaşıyon.normal bi zamanda git aynı ürün aynı fiyattırbilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
hot mama 15e sexy mama 13.50 ye geliyo far bazını bilmiyorum canım
Cokkk sagolll canmmm krdesm alms fkat sadece sexy mama kalmisssacaba diger br indrm ne zamn olr blgnz var mii
anneler gününde var canım indirim.her yıl oluyo.bende cumadan gittim ama yinede nerdeyse hiçbişey kalmamıştı the balmda en iyisi ilk gün sabahtan gitmek :)
Oda pazar gununde bayaa kalablik olur ve cokkk varr keske the balm urunlerini satan uygun bir site olsaydi :)
yine pers basladı gecen yıl indirim.4gün sürmüştü.bende baktım ama bi site bulamadım canım
doğru düşünüyorsun valla indirimde iyi bakmak gerek fiyatlara ve riske girip yeni ürünler almamalı. ben maybelline fondoten alayım dedim en açık rengi bu kesin olur dediler turuncu oldu resmen suratım kullanmam mümkün değil elimde kaldı resmeno yüzden ben akıllandım bundan sonra o kalabalıklarda bildiğim ürünü alıp çıkarım riske girmem
hot mama 15e sexy mama 13.50 ye geliyo far bazını bilmiyorum canım
şu suratsız kızlardan bana denk gelmiyor nedense ,nereye gitsem yapışıyorlar peşimi bırakmıyorlar ,bu daha rahatsız edici bi durum,ne varsa tutuşturuyorlar elimehatta dünkü watsons alışverişimde bir ruj için yaklaştım hiç gerekmeyen 2 ürün için daha ikna etti beni biri :)tam kasaya yaklaşırken kendime geldim ve kızın zorla verdiği 2 ürünü kenara bi yere bıraktım
Bu durumla cok sık karsilasiyorummpesime takilan bayana simdilik sormak istedgm br sey yok oldgu zaman srrm dyrm sert b seklde fakat gene uzaktan izlniyorum hyr yani hirsz muamelesi grmekte ayri ::banghead:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla aklınızda olsun hanımlar böyle günlerde illa ki indirim oluyor boşuna görevlilere de sormayın söylemiyorlar, söylemezler de yoksa indirime kadar işleri kesiliyor kimse bişey almıyorben indirimin başladığı gün sabahın köründe gittim mazağa açılalı yarım saat olmuştu kimse de yoktu. yani talan etmek falan hikaye. ya ürünleri ayırıyor çalışanlar ya da yeteri kadar ürünleri olmuyor.
kizlarrr gratiste indrm var mi su abda ?
9 martta bitti diye biliyorum