- 4 Şubat 2025
- 7
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi Kubra altunc
-
Bu renk uyar miAra fayansınız çok hareketli, düz açık renk bir tezgah kullanın derim. Granit çimstone ayrımını bilmediğim için o konuda yönlendirme yapamam
Siyah kireç sıkıntısı var diyorlar granitte de beyaz yok bildiğim kadariylaUyar, daha dümdüz bir şey de seçebilirsiniz göz yormaz.
Ben mutfakları ferah sevdiğim için açık renk önerdim ama düz siyah seviyorsanız o da uyar mutfağınıza
Siz hangi renk kullanıyorsunuzUyar, daha dümdüz bir şey de seçebilirsiniz göz yormaz.
Ben mutfakları ferah sevdiğim için açık renk önerdim ama düz siyah seviyorsanız o da uyar mutfağınıza
Ben kiracıyım, bu evde tezgahım füme gri ama kendi evim olsaydı açık renk bir şey seçerdimSiz hangi renk kullanıyorsunuz
Benim tezgahım siyah, kireç tutmuyor ama ben ahşap yada beyaz isterdim.Etrafinizda beyaz veya siyah kullanlar varmı acaba memnunlar mi vsiyah çok kireç tutuyor diolat
Sence benim mutfağima siyah uyar mi yukarıda fotoğraflar varBenim tezgahım siyah, kireç tutmuyor ama ben ahşap yada beyaz isterdim.
Şimdi gördüm fotoğrafları, siyah uyar bence benim dolaplarım da beyaz, sizin aralarda siyahlık da var siyah da beyaz da uyar. Ama yanmayan çatlamayan kaliteli malzeme seçin bir kez alacaksınız. Ben depremden sonra evimizde hafif hasar vardı, bütün duvarlarda çatlaklar vardı, tadilat yaptırırken eşime tezgahı değiştirelim dedim, 25 bin fiyat vermişler usta da sizin tezgâh kaliteli malzeme sağlam demiş, vazgeçtik.Sence benim mutfağima siyah uyar mi yukarıda fotoğraflar var
Ayy en büyük sıkıntım su olduğu gibi assagi iniyor evetÇimstone kuvars tezgah markası benim tezgahım ve arası kuvars belenco markası. Kodunu bilmiyorum ben yaptırırken beyaz sararmaz vs dediler ama güvenmediğim için gri yaptırdım çok damarlı değil. 2 yıldır memnunum. Ama granit daha sağlam galiba. Benim mutfağımda ada masa da var aynısı tezgahın. Ama bunlar düz oluyor bu yüzden su vs yere dökülüyor tutucu bir şey yok. Evyeyi de krom ve 2 taraflı yaptır taş olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?