Granit tezgah mi yoksa cimstone tezgah mi

Kubra altunc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
7
0
1
22
Kızlar mutfağım böyle hangi renk tezgah kullanmalıyım hangi renk uyar ve granit mi cimston mu

Eklentiler

• IMG_20250126_124446_576.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 43
  • FB_IMG_1738671888189.jpg
    158,7 KB · Görüntüleme: 36
Ara fayansınız çok hareketli, düz açık renk bir tezgah kullanın derim. Granit çimstone ayrımını bilmediğim için o konuda yönlendirme yapamam

Ara fayansınız çok hareketli, düz açık renk bir tezgah kullanın derim. Granit çimstone ayrımını bilmediğim için o konuda yönlendirme yapamam
Bu renk uyar mi

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-05-19-51-52-916_com.android.chrome.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2025-02-05-19-51-49-112_com.android.chrome.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 24
Uyar, daha dümdüz bir şey de seçebilirsiniz göz yormaz.
Ben mutfakları ferah sevdiğim için açık renk önerdim ama düz siyah seviyorsanız o da uyar mutfağınıza

Önceki evimde krem rengi tezgahım vardı hiçbir sorun yaşamadım, şimdiki de siyaha yakın füme 3 yıldır kullanıyorum kireç tutma gibi bir durum olmadı

.
Sence benim mutfağima siyah uyar mi yukarıda fotoğraflar var
Şimdi gördüm fotoğrafları, siyah uyar bence benim dolaplarım da beyaz, sizin aralarda siyahlık da var siyah da beyaz da uyar. Ama yanmayan çatlamayan kaliteli malzeme seçin bir kez alacaksınız. Ben depremden sonra evimizde hafif hasar vardı, bütün duvarlarda çatlaklar vardı, tadilat yaptırırken eşime tezgahı değiştirelim dedim, 25 bin fiyat vermişler usta da sizin tezgâh kaliteli malzeme sağlam demiş, vazgeçtik.

Çimstone kuvars tezgah markası benim tezgahım ve arası kuvars belenco markası. Kodunu bilmiyorum ben yaptırırken beyaz sararmaz vs dediler ama güvenmediğim için gri yaptırdım çok damarlı değil. 2 yıldır memnunum. Ama granit daha sağlam galiba. Benim mutfağımda ada masa da var aynısı tezgahın. Ama bunlar düz oluyor bu yüzden su vs yere dökülüyor tutucu bir şey yok. Evyeyi de krom ve 2 taraflı yaptır taş olmasın

Ayy en büyük sıkıntım su olduğu gibi assagi iniyor evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…