Granit tencere sorunum

Butun yemeklerinizi granit tencerede mi yapiyorsunuz? Eger oyleyse devamli kullanimdan dolayi cabuk eskiyordur diye dusundum ben.ben pilav disinda hic bir yemegi granit ya da teflonda yapmam.butun yemeklerimi celik tencerede pisiririm.on bir yillik evliyim tefal teflonlarim vardi artik eskidiler icleri dokuldu onlari atip sadece pilav icin kaliteli bir tane granit almak istiyorum.dokum daha saglikli ama o da cok agir temizliginden dolayi sanirim granit alacagim.

Pilavlari granitte yapıyorum ben. Ama tavasinda et de yapıyorum hiç yağ koymadan gayet güzel pişiriyor. Etin kendi yagi yetiyor. Sebze de pisiriyorum. Ama genelde celikleri kullaniyorum. Granit hic yapistirmiyor. Ici disi butun granit olanlari oneririm.

Hangi markayi tavsiye edersiniz ben de almak istiyorum yakin zamanda

granit tencere seti bi kere aldım hepsini attım, kaplamaları yemekte gözle bile görünüyor, alttan çıkan zaten alüminyum zararlı... bence en sağlıklısı çelik, döküm de almak istiyorum ama çok pahalı teflonlarda aynı şekilde kaplaması karışabilir, altındaki alüminyum, onları da sadece yumurtalı bişeyler yapıyorsam, balık falan kızartıyorsam kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…