- 8 Nisan 2015
- 173
- 100
- 48
- Konu Sahibi Kelebek040225
-
Granit tencerenin iyisi yok mu yani döküm mü almak gerekir?sorun sizde degil markalarda o firmalara okadar parayi vereceginize bir iki tane döküm (pik) tencere alin rahat edin
En sağlam garantili olanlar döküm ve çelik tencere ben çelikten cok memnunum granitler hep böyle sorun çıkarıyorGranit tencerenin iyisi yok mu yani döküm mü almak gerekir?
çelik ten şaşma...Arkadaşlar bwnim granit tencere soeunum var başlıkta da belirtildiği gibi. 2 senelik evliyim evlendiğimden beri ikinci tencere setini atıcam nerdeyse. İlki korkmazdı şu pembe olanlardan graniti soyuldu yemeklerde granitler yüzüyordu attık. İkinciye schaferın granit tencere setini aldık bu da altlardan kabarmaya başlamış. Napıyorum da bu granit tencereler bana dayanmıyo anlamadım. Çelik kaşık kullanmam hep tahta kaşık kullanırım. Granitler bulaşık makinesinde yıkanmaz diyorlar ben de yıkamadım elde yıkadım ama yorgun ya da hasta olduğumda makineye atıyodum bir iki kez makineye atmadan da bozulur mu bu granitler. Nerede yanlış yapıyorum fikir verin bana. Siz nasıl kullanıyorsunuz granit tencerelerinizi
Kim söylediyse yanlış söylemiş size, elde yıkanmaz granitler. 6 senedir kullanıyorum hiç elde yıkamam, ilk günkü gibiler. Korkmazın pembelerinden benimki de.Arkadaşlar bwnim granit tencere soeunum var başlıkta da belirtildiği gibi. 2 senelik evliyim evlendiğimden beri ikinci tencere setini atıcam nerdeyse. İlki korkmazdı şu pembe olanlardan graniti soyuldu yemeklerde granitler yüzüyordu attık. İkinciye schaferın granit tencere setini aldık bu da altlardan kabarmaya başlamış. Napıyorum da bu granit tencereler bana dayanmıyo anlamadım. Çelik kaşık kullanmam hep tahta kaşık kullanırım. Granitler bulaşık makinesinde yıkanmaz diyorlar ben de yıkamadım elde yıkadım ama yorgun ya da hasta olduğumda makineye atıyodum bir iki kez makineye atmadan da bozulur mu bu granitler. Nerede yanlış yapıyorum fikir verin bana. Siz nasıl kullanıyorsunuz granit tencerelerinizi
Dökümleri naısl kullanıyorsunuz? Ne yaparsam yapayım dibi tutuyor benimkilerin. Sinirim bozuldu kaldırdım en sonunda.sorun sizde degil markalarda o firmalara okadar parayi vereceginize bir iki tane döküm (pik) tencere alin rahat edin
illaki vardir bizim aldiklarimiz ggranitle sadece sirlanmis gibi tencere kapagindan hafif cabuk ciziliyolar tahta kasikla sehriye cevirsen ona bile ciziliyolar yani ama pik ler daha saglikli ve dayanikli gormussunuzdur mutlaka biyerlerde elinize alinca bilegi kirilacak gibi olur insaninGranit tencerenin iyisi yok mu yani döküm mü almak gerekir?
ben hic hic boyle bir sorun yasamadim yalniz demir dokumler gec sogudugu icin yemegi piser pismez tencereden aliyorum yumurta veya soguk izgara etleri bu tavalarda pisirmiyorum annem hep yapisir derdi bu demir dokumler gec isiniyo ama diger tencerelere gore daha fazla isiniyoKim söylediyse yanlış söylemiş size, elde yıkanmaz granitler. 6 senedir kullanıyorum hiç elde yıkamam, ilk günkü gibiler. Korkmazın pembelerinden benimki de.
Benimki neden bozuldu ki o zaman aynı tencerelerse. Nerede yanlış yaptım acabaKim söylediyse yanlış söylemiş size, elde yıkanmaz granitler. 6 senedir kullanıyorum hiç elde yıkamam, ilk günkü gibiler. Korkmazın pembelerinden benimki de.
Elde yıkadığınız için işte.Benimki neden bozuldu ki o zaman aynı tencerelerse. Nerede yanlış yaptım acaba
Peki bundan sonra makineye atacağım sürekli bir de öyle deniyimElde yıkadığınız için işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?