Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi üniversite??? serigrafi ilgi alanlarımdan biridir de...canım bende gradfik mezunuyum liseden şuanda ünide serigrafi okuyorum
Grafikerlik ölmeyen ve sürekli gelişen bir meslek çünkü reklamcılık ölmeyen bir alan. Yabancı dil her meslekte gerekli tabi ama programları kullanma açısından soruyorsan eğer, ingilizce şart değil bence. Bunun dışında maaş durumu değişiyor. Asgari ücret alanda var 1,5-2 bin maaş alanda var. Eğer bu mesleği seviyorsan rahatlıkla yapabilirsin. Sırf para için yapılacak bir meslek değil bazen gecen gündüzün birbirine karışıyor e bide sabır lazım.
Bende kursa gittim ama kurs öncesinde photoshopu evde kendi çabalarımla öğrendim geçen yıllarda bir hata yapıp fakülte süresi uzun ben o kadar bekleyemem bir an önce bu işi yerinde öğrenmek istiyorum diyerek işe atıldım sonradan fakülte bitirmememin eksikliğini yaşadım zaman zaman daha sonra anadolu üniv. grafik tasarım bölümünü birincilikle bitiren arkadaşım çalışmalarımı nasıl yaptığımı sordu böylelikle fakültenin insanlara pekde bişey kazandırmadığını görmüş oldum profesyonelim demiyorum ama piyasadaki çoğu benim diyenden de iyi olduğumu düşünüyorum kendimi sürekli geliştirmeye çalışıyorumher önüne gelen grafiker olmaya kalkıyo kardeşim! Biz mektepliler napalım önümüzü kapatmayın yavv :))))