• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grafikerler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
graiker yok mu aranız da bayanlar bilgi almak çok istiyorum

Grafiker değilimdir ama ilgi alanımdır ve bilgimin olağanca olduğuna inanırım

bende kursa başlıcam garafik ve web tasarımı üzerine zor bi iş mi ve iş alanı geniş mi onu merak ediyodum ben?

Ben grafikerim sanırım biri beni arıyo :)))

merhabaaa... grafikerim, buyrun sorularınız varsa alabilirim

tavsiye ediyomusunuz bu mesleği ve iş bulma sorunum olur mu sizce??

Deneyim kazanmak için ilk zamanlar işin maddi kısmına pek bakma ve ingilizcen nasıl bilmiyorum ama programlar ingilizce ve azda olsa bilmen gerek,ögretilenler çabuk unutulur bol bol uygulama yap.Evet getirisi iyi bir meslek ilerletirsen.
Başarılar...

Çok fazla araştırma yapman lazım. Eğer gerçekten bu mesleği yapacaksan mutlaka yardım almalısın. Bir çok yerde grafik tasarım kursları var. Bilmen gerekende programlar, var onlar olmazsa olmaz. İngilizce bilmenede gerek yok ezberin iyiyse halledersin. Bu işin getiriside arkadaşın dediği gibi oldukça iyidir. Tabi profesyonel tasarımcılar için. Ha ben kendimi çok geliştireceğim, bu meslekte ilerlemek istiyorum diyorsan mutlaka matbaadan da biraz olsun anlaman lazım. Ama şunu söylemeden edemeyeceğim herşeyin başı eğitim. Bu işin okulunu okumak çok daha yerinde olur.

yakında kursa başlıyorum zaten iyi bir eğitim alacağımdan eminim.yanlız matbaayla ilgili bişey öğretmiyolar sanırım.umarım istediğim gibi olur hersey.bu meslekte ilerlemek istiyorum yani profosyonel olmak istiyorum herşeyden önce.sağolun kızlar tavsiyeleriniz için.

Bende bu meslege ilgi duyuyorum ve burada bir Ausbildung yapmak istiyorum kismet olursa. Grafik tasarimi yahut reklam üzerine grafik..vs. alanlari cok genis.
Bu iste en cok zor olan ne?

Aslında zor olan birşey yok. Teknik konuları hallettikten sonra hayal gücünüzü geliştirmeniz gerekiyor. Hanımlar size tavsiyem bol bol okuyun, imkanınız varsa sergileri gezin, daha önce yapılmış grafik çalışmalarını inceleyin. Kağıt ve kalemle aranız iyiyse tasarımlarınızı önce kağıda çizin sonra bilgisayarda uygulamaya çalışın. Çok güzel tasarım siteleri var. Örneğin www.dinodream.com 'a mutlaka bir bakın derim.

kardelen seninde grafiker olmana sevindim bu meslekle ilgili sorunlarımı paylaşabileceğim biri daha var demekki :teytey: :teytey: :teytey:

desinatörlüğü araştırın sizlere yardımcı olurum.ben hem desinatör hem grafikerim de

mustang bak canım öncekileri okumadın hehalde sen daha çok gençsin harcanırsın hadi canım öptümm...

her önüne gelen grafiker olmaya kalkıyo kardeşim! Biz mektepliler napalım önümüzü kapatmayın yavv :))))

Back