Gözümün içinde arpaçıktan kalan sertlik ?

lavantakesesi35

Zor işler bu işler
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
386
153
63
Merhaba arkadaşlar,
Nereye konu açacağımı bilemediğimden buraya açtım. Yaklaşık 3 yıl kadar önce gözümde arpaçık çıktı ama gözüm 15 gün kapanmak zorunda kaldı. Çok şişti ve ağrılı geçmişti. Ondan sonra gözümün iç kısmında bir beze kaldı bir doktor ilaç verdi ve "geçmezse gel alalım operasyon ile" dedi. Daha sonra ben gitmedim. Başka bir doktora gittiğimde ise gerek yok acı verince alırız dedi. Şuan kaşıntı ve arada batma gibi bir his veriyor, daha önce böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu ? Operasyonu nasıldır ?

ben karşılaştım
hatta bendeki beze göz merceğine baskı yapıyordu
dolayısıyla görme problemi de oluşturuyordu....
hatta uyku problemi de yaşamaya başlamıştım
bir kere operasyon oldum
4 sene sonra tekrarladı
tekrar operasyon oldum
yağ bezesi gibiydi
göz kapağının altındaydı ama şişiliği dışardan bile anlaşılıyordu

Aynen şişlik çekince benimde anlaşılıyor mercimek kadar bir şey. Kaşıntı var bende şuan acaba diyorum cildim mi kaşınıyor o mu ? Peki operasyon nasıl oluyor göz kapalı kalıyormu?

bende kaşıntı olmuyordu üst kapaktaydı...
lokal anesteziyle oldum ikisinde de...
evet göz kapalı kalıyor 3 -4 gün kadar
ama yazın olmayın yazın terden yanma ve kaşıntı hissi artıyor ameliyat yerinde

Canım geçmiş olsun.
Sorun hakkında bilgim yok ama operasyon korkutuyor sanırım ki beni de korkutur.
Gerekliyse yaptırmalısın operasyonu. Göz bu şakaya gelmez.
Teşekkürler canım bir kaç güne giderim sanırım doktora geçmezse.
bende kaşıntı olmuyordu üst kapaktaydı...
lokal anesteziyle oldum ikisinde de...
evet göz kapalı kalıyor 3 -4 gün kadar
ama yazın olmayın yazın terden yanma ve kaşıntı hissi artıyor ameliyat yerinde
Anladım canım sağol gidicem gibi duruyor doktora bu şekilde devam ederse.

Bende yaşamıştım aynı sorunu 10 dk lik bir operasyonla alıyorlar..göz bikaç gün şişiyor kesiğin etkisiyle sonra düzeliyor

çok acı hissetmiyorsun lokal anestezi yaptıkları için...
sadece anestezi yaparken hissediyorsun
sonrasında iyileşme sürecinde haliyle göz şiş oluyor...
En geç bir haftaya kesin iyileşiyorsun.

Bir de ben de bir tane daha çıktı....onu aldırmadım...
tansiyon problemim olduğu için tekrar 3. kez operasyona girmek istemedim...
o da kendiliğinden geçti....

aa goz kapagimi cekince goz bitiminde benimde var hemde cocuklugumdan beri hic sorun etmemistm korktum simdi

aa goz kapagimi cekince goz bitiminde benimde var hemde cocuklugumdan beri hic sorun etmemistm korktum simdi
Aynı yerde benimde bende sorun etmiyordum ama kaşıntı arada bi sancı tarzı bişi olunca merak ettim açıkcası. Doktor almamıza gerek yok şuan için demişti ama bilmiyorum.Göz sonuçta.

Banyoda ve sonraları elinizle yavaş yavaş sıkıyormuş gibi oynayın .Göreceksiniz üst deri incelince bi gün elinizde kalacak .Yeğenim bebekken göz altında vardı .Dr söyledi geçti.

Belki bi 10 sene önce yaşamıştım. Arpacıktan kalan bi beze vardı göz kapağımın tam köşesinde. Iki kez operasyon geçirdim ilkinde tam temizleyememişler. Son operasyonda göz kapağımı fazla zorladı doktor sağolsun. Çok dikkat çekmese de biraz düşüklük var.

Sakın oynama mikrop kaptırabilirsin. Ara ara yine arpacık çıkabilir. Operasyonla aldır istersen ama tekrarlama ihtimali de var.

Banyoda ve sonraları elinizle yavaş yavaş sıkıyormuş gibi oynayın .Göreceksiniz üst deri incelince bi gün elinizde kalacak .Yeğenim bebekken göz altında vardı .Dr söyledi geçti.
Denemekte fayda var teşekkürler canım

Biraz daha acı vermeye devam ederse baktırayım bakalım ne çıkacak sonuç
bende şimdi hamileyim gitsemde birşey yapamazki doktor..aklımda olsun ama bu
Evet yapmazlar şuan size acı vermediği rahatsız etmediği sürece sıkıntı yok operasyona karşıyım demişti bir doktar

bende de oldu ama ilaçla geçmişti şimdi ona benzer bişey tekrar çıktı umarım ameliyat olmam gerekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…