PatikliPenguen Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2010 13.939 53 17 Mart 2010 Konu Sahibi PatikliPenguen #1 ARKADASLAR YAKLASIK 2 HAFTADIR DURUYO YAG BEZESİ GİBİ BEYAZ BİŞEY VAR İÇİNDE SİVİLCE GİBİ AMA DEGIL SIKTIM COK ACIDI SU TOPLAMIS GİBİ BU NE SİZCE VE NE YAPMAYALIM BİLGİSİ OLAN VARMIIeyvahedigeldismile
ARKADASLAR YAKLASIK 2 HAFTADIR DURUYO YAG BEZESİ GİBİ BEYAZ BİŞEY VAR İÇİNDE SİVİLCE GİBİ AMA DEGIL SIKTIM COK ACIDI SU TOPLAMIS GİBİ BU NE SİZCE VE NE YAPMAYALIM BİLGİSİ OLAN VARMIIeyvahedigeldismile
Glorya SıkıLdımmı ne? Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 570 2 17 Mart 2010 Konu Sahibi PatikliPenguen #2 yaa ben biliorum onları...sivilce değil o..ama ne diolardı unuttum.çoğaladabilir sanırım.ufak bi operasyonla alıolar galiba.. bilmiyorumkismile
yaa ben biliorum onları...sivilce değil o..ama ne diolardı unuttum.çoğaladabilir sanırım.ufak bi operasyonla alıolar galiba.. bilmiyorumkismile
PatikliPenguen Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2010 13.939 53 17 Mart 2010 Konu Sahibi PatikliPenguen #3 Gloryaa .!.: yaa ben biliorum onları...sivilce değil o..ama ne diolardı unuttum.çoğaladabilir sanırım.ufak bi operasyonla alıolar galiba.. bilmiyorumkismile Genişletmek için tıkla... anladım cnm bıraz daha beklıyımde doktora gidicem aslında dıkkatlı bakmasan farkedılmez bıle ama ben cok hassahım o konudaeyvahedigeldismile
Gloryaa .!.: yaa ben biliorum onları...sivilce değil o..ama ne diolardı unuttum.çoğaladabilir sanırım.ufak bi operasyonla alıolar galiba.. bilmiyorumkismile Genişletmek için tıkla... anladım cnm bıraz daha beklıyımde doktora gidicem aslında dıkkatlı bakmasan farkedılmez bıle ama ben cok hassahım o konudaeyvahedigeldismile
g_e_p_e Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2009 91 1 32 17 Mart 2010 Konu Sahibi PatikliPenguen #4 sakın sıkma daha kötü olur yağ bezesi değilse kapalı komedon diyolar ama benim de tam bilgim yok bende de var napalım opuyorumnanaktan
sakın sıkma daha kötü olur yağ bezesi değilse kapalı komedon diyolar ama benim de tam bilgim yok bende de var napalım opuyorumnanaktan
Larina CarpediEm Daha NE DİYEM:) Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.467 58 18 Mart 2010 Konu Sahibi PatikliPenguen #5 bendede vardı cnm doktor operasyonla aldı geçmedi çünkü damlayla falan
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.836 18 Mart 2010 Konu Sahibi PatikliPenguen #6 sıkma bence, sıkarsan keloid e döner falan aman ha:hulya:
PatikliPenguen Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2010 13.939 53 18 Mart 2010 Konu Sahibi PatikliPenguen #7 aystea .!.: bendede vardı cnm doktor operasyonla aldı geçmedi çünkü damlayla falan Genişletmek için tıkla... cok küçük cnm yaaa ama stres yptımm chess .!.: sıkma bence, sıkarsan keloid e döner falan aman ha:hulya: Genişletmek için tıkla... allah korusun cnmmm
aystea .!.: bendede vardı cnm doktor operasyonla aldı geçmedi çünkü damlayla falan Genişletmek için tıkla... cok küçük cnm yaaa ama stres yptımm chess .!.: sıkma bence, sıkarsan keloid e döner falan aman ha:hulya: Genişletmek için tıkla... allah korusun cnmmm
Larina CarpediEm Daha NE DİYEM:) Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.467 58 18 Mart 2010 Konu Sahibi PatikliPenguen #8 bendekide küçüktü cnm ama orda öle durdukca sinirim bozuluodu aldırdım korkma sende aldır hemen kremle damlayla uğraşma geçmiyo çünkü..
bendekide küçüktü cnm ama orda öle durdukca sinirim bozuluodu aldırdım korkma sende aldır hemen kremle damlayla uğraşma geçmiyo çünkü..
cakil_822 Canım Kardeşim Simge Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2009 10.114 2 42 18 Mart 2010 Konu Sahibi PatikliPenguen #9 gecmıs olsun bitanem bencede hiç elleme direk bir doktora görün
PatikliPenguen Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2010 13.939 53 18 Mart 2010 Konu Sahibi PatikliPenguen #10 aystea .!.: bendekide küçüktü cnm ama orda öle durdukca sinirim bozuluodu aldırdım korkma sende aldır hemen kremle damlayla uğraşma geçmiyo çünkü.. Genişletmek için tıkla... anladım tatlım en iisi doktora gitmekk cakil_822 .!.: gecmıs olsun bitanem bencede hiç elleme direk bir doktora görün Genişletmek için tıkla... sağol bitanem yaaa gecmezseee:gitme:
aystea .!.: bendekide küçüktü cnm ama orda öle durdukca sinirim bozuluodu aldırdım korkma sende aldır hemen kremle damlayla uğraşma geçmiyo çünkü.. Genişletmek için tıkla... anladım tatlım en iisi doktora gitmekk cakil_822 .!.: gecmıs olsun bitanem bencede hiç elleme direk bir doktora görün Genişletmek için tıkla... sağol bitanem yaaa gecmezseee:gitme:
KucukBocuk mucizeler benimle olacak! Kayıtlı Üye 11 Nisan 2008 9.617 37 43 18 Mart 2010 Konu Sahibi PatikliPenguen #11 oluyor birçok kişide... kendi kendine geçmiyor... çok rahatsız oluyorsan doktora gidebilirsin... bende de var bir iki tane ama pek önemsemiyorum...
oluyor birçok kişide... kendi kendine geçmiyor... çok rahatsız oluyorsan doktora gidebilirsin... bende de var bir iki tane ama pek önemsemiyorum...
PatikliPenguen Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2010 13.939 53 18 Mart 2010 Konu Sahibi PatikliPenguen #12 Ben takıldım cnm ya bıde cogalırmı acaba dıe korkuyorum