Kontakt Lens Gözüme lens mi kaçtı

Lipbalmi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
405
82
duşa girerken lenslerimi çıkarmadım. Çıkınca hemen çıkarıp suyuna koymak istedim, sol gözümdekini çıkarttım ama sağda çok zorlandım sonra gözümde lens olmadığını ve boşa uğraştığımı farkettim..göz kapağıma her tarafına baktım ama lens görünmüyor batma da yok gözümde ama çok korkuyorum arka taraflara mı gitti de ben hissetmiyorum diye..çünkü göz kapağının arkasına kaçan lens enfekte oluyor günler sonra..yarın doktora göstreceğim ama şu an çok endişeliyim sizde hiç böle bi durum oldu mu lens kullanan arkadaşlar? Lensin kayıp düşme ihtimali var kı bana hiç kaymaz yere düşmez gibi geliyor ..aradım ama bulamadım lensi bulsam rahatlıcaktım, inşallah düşmüştür

Gözüne kaçması mümkün değil, banyoda düşmüş ve suyla gitmiştir. Endişeye gerek yok.

dusa girdigin zaman neden cikarmiyorsun lensleri daha sonra cikmasi cok zor oluyor.
bende tam tersi omustu gozume lensi takmak isterken gozumun yan tarafinda duran lensi farkettim arkaya gitmemisti lens.
sizinkide belki dustan once dusmustur cunku goz islandimi lens yapisiyor goze iyice ve cikmasi zor oluyor tecrubeyle sabittir.

Ben bir kez gözümün arkasına kaçırdım ve çok rahatsız etmişti. Yüksek ihtimalle düşmüştür. Gözünün arkasında olsa mutlaka batma veya bir rahatsızlık hissederdin.

Ben de unutup dusa girdiğimde genelde düsüyor farkında olmadan.göz kapağını bol bol ovala asağıya doğru oradaysa da iner bu sekilde benim göz kapağıma kactığında ben öyle yapıyorum asağıya doğrı ovalayınca geliyor geri.

göz kapağımın arkasına kaçtı ama öyle beyine ulaşma gibi bir durumu yok tabi.doktor bile bulamadı dehşet bir yanma batma hissiyle gece geçirdim.sabah kendi kendine çıkmış.gözünde olsa rahat olmazsın merak etme düşmüştür.

Ben hic takmadim lens ama okurken kotu oldum arkaya giden lens, nerden duydun enfeksyon olabilicegini?

bu arada ilk defa sizden duyuyorum lensin gozun arka tarafina gitmesini olurmu oyle bisey?

Evet ben de ondan endişelendim. Islanınca göze iyice yapışıyor nasıl kayıp düşer ki

Ben hic takmadim lens ama okurken kotu oldum arkaya giden lens, nerden duydun enfeksyon olabilicegini?
Lens kullanımı ile alakalı doktor açıklaması dinlemiştim. Bazı hastalar hiç farketmiyolarmış rutin kontrollerinde doktor buluyomuş lensi enfekte olmuş halde

Lens kullanımı ile alakalı doktor açıklaması dinlemiştim. Bazı hastalar hiç farketmiyolarmış rutin kontrollerinde doktor buluyomuş lensi enfekte olmuş halde
Oyle bisey duyduysan git doktora bence, herkes hissedersin demis ama sen git yinede, hem icin rahatlar

Gözün yapısı öyle lensin arkasından yuvarlanıp kayıplara karışacağı bir şey değil. Düşürmüşsünüzdür.

Evet olabiliyor boyle bir sey maalesef benim de basim geldi lensi dusurdum sandim ustelik batma falan da yoktu gozume baktim yoktu,10 dk sonra tekrar aynaya gectim goz kapagima sikismis meger bence iyice bak sen gozune

bir dönem lens kullanmıştım ne çile çektim! düşer yerlere ararsın yok gözümde mi acaba dersin yok.unutursun lensle banyoya girersin, uyursun vs.sonra rahatsız eder falan filan. bence göze kaçmamıştır büyük ihtimal düşmüştür buna benzer bir durum yaşamıştım. lens, siz fark etmeden de düşebiliyor. ayrıca göze kaçmış olsa muhakkak az ya da çok bir rahatsızlık hissederdiniz. en iyisi yarın doktorunuza başvurmanız. geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…