Kontakt Lens Gözüme lens mi kaçtı

Evet kaç saat oldu ama hala bi rahatsızlık hissetmiyorum. Yine de her ihtimale karşı yarın muayene olacağım

Düşmüştür o merak etme. Lens dediğin kocaman bir cisim öyle gözünün arkası da 3 oda 1 salon değil rahat ol :KK66:
Olurmu benim bi arkadaşımın başına gelmişti doktora gidip cikartirdi göz kapağına mi ne gitmiş yada bilmiyorum demişti ama unuttum doktor cikardi dedi bana bidahada takmadi hiç.

Düşmüştür canım
Lensin en ufak parçası bile göz arkasına üstüne altına kaçsa seni çok rahatsız eder
Gecen gun lensim gözümde yirtildi bi yarısını çıkardım diğer yarısını bulamadım gözüm kıpkırmızı oldu zorla buldum cikardim:KK17:

Hadi canım? Neresine kaçmış, gözün anatomisine aykırı. Göz kapağında olmasın?
Valla bilmiyorum. Bana bi anlatisi vardi kizin korktum ordan aklimda kaldı. Hayatimda hiç lens kullanmadigim içinde bilemeyecegim. Konu sahibi yinede bi doktora gidip içini rahatlatsin. Olamz olmaz demeyelim olurmu olur.:KK57:

benim bi ara goz kapagımın altına kactı ne batma vardı ne bişey lensde yok ortada dedim dustumu gozumden noldu derken goz kapagımı biraz kaldırdım ugras sonucu indirdim asagıya

Imkansız, kesinlikle his edersin, kaçsa bile o kendiliğinden çıkar. Geçmiş olsun

duşa girerken lenslerimi çıkarmadım. Çıkınca hemen çıkarıp suyuna koymak istedim, sol gözümdekini çıkarttım ama sağda çok zorlandım sonra gözümde lens olmadığını ve boşa uğraştığımı farkettim..göz kapağıma her tarafına baktım ama lens görünmüyor batma da yok gözümde ama çok korkuyorum arka taraflara mı gitti de ben hissetmiyorum diye..çünkü göz kapağının arkasına kaçan lens enfekte oluyor günler sonra..yarın doktora göstreceğim ama şu an çok endişeliyim sizde hiç böle bi durum oldu mu lens kullanan arkadaşlar? Lensin kayıp düşme ihtimali var kı bana hiç kaymaz yere düşmez gibi geliyor ..aradım ama bulamadım lensi bulsam rahatlıcaktım, inşallah düşmüştür
duş sırasında su ile beraber gözünden kayıp gider deliğine kaçmıştır..ama yinede doktora görün tabi..jel gibi birşey sonuşta..

X