Kontakt Lens Gözüme lens mi kaçtı

Evet kaç saat oldu ama hala bi rahatsızlık hissetmiyorum. Yine de her ihtimale karşı yarın muayene olacağım

Düşmüştür o merak etme. Lens dediğin kocaman bir cisim öyle gözünün arkası da 3 oda 1 salon değil rahat ol
Olurmu benim bi arkadaşımın başına gelmişti doktora gidip cikartirdi göz kapağına mi ne gitmiş yada bilmiyorum demişti ama unuttum doktor cikardi dedi bana bidahada takmadi hiç.

Olurmu benim bi arkadaşımın başına gelmişti doktora gidip cikartirdi gözün arkasına gitmiş zor cikardi dedi bana bidahada takmadi hiç.
Hadi canım? Neresine kaçmış, gözün anatomisine aykırı. Göz kapağında olmasın?

Düşmüştür canım
Lensin en ufak parçası bile göz arkasına üstüne altına kaçsa seni çok rahatsız eder
Gecen gun lensim gözümde yirtildi bi yarısını çıkardım diğer yarısını bulamadım gözüm kıpkırmızı oldu zorla buldum cikardim

Hadi canım? Neresine kaçmış, gözün anatomisine aykırı. Göz kapağında olmasın?
Valla bilmiyorum. Bana bi anlatisi vardi kizin korktum ordan aklimda kaldı. Hayatimda hiç lens kullanmadigim içinde bilemeyecegim. Konu sahibi yinede bi doktora gidip içini rahatlatsin. Olamz olmaz demeyelim olurmu olur.

benim bi ara goz kapagımın altına kactı ne batma vardı ne bişey lensde yok ortada dedim dustumu gozumden noldu derken goz kapagımı biraz kaldırdım ugras sonucu indirdim asagıya

Imkansız, kesinlikle his edersin, kaçsa bile o kendiliğinden çıkar. Geçmiş olsun

duş sırasında su ile beraber gözünden kayıp gider deliğine kaçmıştır..ama yinede doktora görün tabi..jel gibi birşey sonuşta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…