• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gozumde batma hissi

Cesme gibi akiyor valla kuruluk olsa yasarma yapiyormu

Yapiyir fakat dediginiz kadar degil.

Sert bir cisim batmisti gozume gecen sene , korneada yara oluşmuş. Dediginiz kadar gozum akiyordu ve dayanilmaz bir agriydi.

Seni telaşlandırmak istemiyorum ama bence acile gidin.Gözünüze aynada iyice bakın iris kısmına.
Bişey batmış olabilir.Ki benim başıma geldi ben önemsemedim 2. günü artık batmaya başladı.
Gözüm ne açık durabiliyorum ne kapalı sürekli ağlıyo gibi sulanıyodu. Gece gittik acile.Acilde bişey yapamayız dediler büyük bir hastaneye sevk ettiler.Oradan göz doktoruna gittik.Gece şansımızdan oradaydı.Ama her gittiğim yer neden bu kadar bekledin gözünü kaybedebilirsin dediler.Çünkü benimkinin irisine demir parçası gelmiş nerden geldiyse.
Zaten aynada bakarken ufacık farklı bişey vardı.Doktor hemen müdahele etti ve rahatladım.
Lütfen beklemeyin.Acil bakmaz demeyin gidin belki bakarlar belki bir yerlere yönlendirirler.

Seni telaşlandırmak istemiyorum ama bence acile gidin.Gözünüze aynada iyice bakın iris kısmına.
Bişey batmış olabilir.Ki benim başıma geldi ben önemsemedim 2. günü artık batmaya başladı.
Gözüm ne açık durabiliyorum ne kapalı sürekli ağlıyo gibi sulanıyodu. Gece gittik acile.Acilde bişey yapamayız dediler büyük bir hastaneye sevk ettiler.Oradan göz doktoruna gittik.Gece şansımızdan oradaydı.Ama her gittiğim yer neden bu kadar bekledin gözünü kaybedebilirsin dediler.Çünkü benimkinin irisine demir parçası gelmiş nerden geldiyse.
Zaten aynada bakarken ufacık farklı bişey vardı.Doktor hemen müdahele etti ve rahatladım.
Lütfen beklemeyin.Acil bakmaz demeyin gidin belki bakarlar belki bir yerlere yönlendirirler.
Sabah gidicem canim cok tesellir ederim cay biraz iyi geldi sulanmasi durdu en azindan

çok geçmiş olsuun
korktum ben de yazın geri buraya lütfen...

Dayım ve yigenimde oldu bu dedigin, bulasıcı idi. Patates, cay may koyma direk doktora git, damla veriyor...
Ayrı havlu kullan bir de...Evdekilere gecmesin.

Bana sanki göz kuruluğu gibi geldi. 3 sene önce olmuştu bana da gözümde kuruluk oluşmuş bu yüzden havadan gelen toz vs hep çizik oluşturmuş gözümde. Sürekli batma hissi, kızarıklık oluyordu. Damla ile geçti ama düzenli takip ettim.

Bahcelievlerdeyim canim orada acil varmi hemen gidedersen QUOTE]

Yazdigini yeni gordum evet o hastanenin acili var istedigin saatte git gozumde batma yanma vs var dersen muhakkak bakarlar insallah mesajim gec olmamistir senin icin

bende de oldu ilaç veriyorlar 1 hafta kullanıyorsun geçmezse ameliyatla almak zorunda kalıyorlar benim ki çok şükür geçmişti ihmal etme

Back