Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da güzel, ayni zamanda ilginc. Cercevenin oldugu kisimlari beyaz kalem ile belirginlestirdi. :44: Dudagini kavisli göstermek icin yaptigi hile de cok isime yarayacak.
Ayrica kiz cok güzel gercekten...
[/video]
dudağına yaptığı çok ilginç gerçekten beyaz dudak kalemi var mı ki:26:
Canim göz kalemi sanirim o.
sanırımm :44: beyaz göz kalemi aldım bende denedim ama beceremedim :44: eli nasıl pratik böyle yaa
bende gozlukluyum ama bence gerek yok ne bılım goz cevresıne dudak kalemı surmek zararlı olabılırmı bılemedım ama yapmam heralde ben zaten lense gecıyorum yakında hıc gerek kalmıcak :)))
bende dudaklarını begendım bayanın bu arada :)
sonuna kadar ızlemedım ben aynenbenımde orta buyuklukte gozlerım var rımel ve usutune kalem cekınce cok buyuk durur ( ole dıyolar )
ama bende senını gıbı dusunuyorum gozlugumu cıkartınca sankı gozlerım daha buyuk gıbı duruyo ama takınca bı nokta kuculuyo sankı (2.25 goz nom)
ama annem bence aynı dıyoda yok ya ne bılım alısıtıgıı ıcın ole gelıyo anneme heralde
bende o yuzden lense gecıcem zaten :)
bu arada benım ust dudagım ınce ama kavıslıdır ben normal dudak kelemı surerırm de bu yontemı ılk kez duyuyorum cıdden ılgıncmıs ama goz cevresıne surdugu o beyaz sey neydı kı o zaman ??
Slaniammm :)
Bu videolar benimde işime çok yarıcak.
Bende 3.4 güne göz muayenesine gidip 1 haftaya kadar gözlüğümü alıyorum.
Gözlüklü günlerime geri dönüyorum!
Ben gözlük takmayı seviyorum.
Lens ile uğraşabiliceğimi pek sanmıyorum çünkü evde kedim var.
En ufacık bir toz değse lense gözlerin mikrop kapma riski çok yüksek. ( Ki ben sürekli kedimde haşır neşirim ve maalesefki çok fazla tüy döküyor, sürekli koltukların altına girip çıkıyor ve haliylede üstü başı toz oluyor )
Ama çok gerekirse özel bir durum için şeffaf lens alabilirim ama pek gerek duyacağımı sanmıyorum.
Yalnız makyajlar bana fazla ağır geldi ben çok fazla makyaj yapmayı sevmiyorum Michelle çok ağır makyajlar yapıyor..
Suratına sürmediği şey yok :)
Sadece videolardaki bir kaç taktiği kullanmayı düşünüyorum.
Kizlar numarali lensler icin baslik var mi sitede yoksa renkli lens basliklarindan mi yapiyoruz paylasimlari?
Evet bol rimel ve disa cekilmis kalem iri gösteriyor gözleri. Ice cekilen siyah kalem ise tam tersine kücültüyor.
Senin yüksekmis baya o yüzden cam kücük gösterir, benim kemik cerceve oldugu icin cerceveler gizliyor gözlerimi. Benim numaram 1.25-1.00 miyop, 0.25 asgitmat. O 0.25 mahvediyor beni, kücük olmasina ragmen basimi agritiyor ve sürekli takmak zorununda kaliyorum. O yüzden normalde göz makyaji yerine dudak makyaji yaparken, sürekli göz makyaji yapmaya basladim.
Canim ben de özel günlerde kullanmak icin lens istiyorum. Aldiginda bana haber verir misin?
Sanirim ikisi de göz kalemi, cok amacli kullaniyor onu.
Pamukum hadi ya sen seviyorsun ne güzel. Ben de görüntü olarak seviyorum, yakisana yakisiyor ama tasimayi hic sevmiyorum, gözünün önünde sürekli duran bir nesne, dogal gözünün yerini tutmuyor kesinlikle.
Ben de lensle sürekli ugrasamam herhalde sadece özel günler icin istiyorum. Günlük söyle kullanabilirsin; disari cikarken lens takarsin, evde gözlük. Disari cikarken taktigin zaman evdeyken pisini ellemezsin, geldiginde de hemen cikarirsin lensleri. Benim de mubisim var, uctugunda, silkelendiginde cok toz yapiyor, ben de cok icli disliyim o yüzden en iyisi evde takmamak.
Evet ne bulduysa sürdü suratina. Ben de cilt makyajini sevmem ama taktikler cok iyi ve yaptigi göz makyaji biraz hafifletilirse gözlük altina mükemmel olur. Ben malesef öyle düzgün cekemiyorum eyelineri, hem göz yapim hem malzeme yetersizligi izin vermiyor buna.
Kizlar numarali lensler icin baslik var mi sitede yoksa renkli lens basliklarindan mi yapiyoruz paylasimlari?