Gözlük fiyatı normal mi sizce

Ben 2012'den beri gozluk kullaniyorum, hatta ilk gozlugumu hayvani bi paraya alinca (o zaman asgari ucret 800 liraydi galiba, ben 2 bin lira vermistim bak nasil kaziklanmisim hesap et) babam zeka seviyemden suphe edip beni atasun ile tanistirdi ahshshhs.

Ameliyat astigmatini düzeltti mi? Bana ameliyat olunamiyor dendi astigmat icin?

Ben 2016 da kalmışım en son o zaman almıştım gözlüğümü . Camı o zaman devlet karşılıyordu sadece çerçeveye para vermiştim .Siz gayet iyi fiyata yenile
Bak ben hic denk gelmedim camin tamaminin karşılandığına. Biz aile boyu gozlukluyuz annemde "eskiden odeniyordu cam, o yuzden cerceveyi sağlam alir sadece cam degistirirdik" diye anlatir.
Hiç gitmedim yaaa,cidden bu kadar güzel mi bir ara bakayım bende olmazsa

Vallahi bi bakin.
Bana dusuk kanatli gozlukler haric neredeyse hepsi gittigi icin ben kolay buluyorum. Bir de acikcasi prada, channel vb olsun diye dertlenmiyorum ben cunku zaten bebelerim kiriyorlar surekli, o yuzden sigortalatiyorum bir de, iyi oluyor.

Ah bu doktor konusu gözde çok önemli ya
Adam bana sen kör olmuşsun bu dereceyle nasıl görebiliyorsun,görmen mucize dedi . Ne lazer ne lens beni kurtarmazmış ,onu geçtim tedavisi falanda yokmuş böyle gidecekmişim dedi . Gözlüğü takmam sadece görmeme yarıyormuş dedi bende o sinirle attım takmadım . Keşke o zaman tek doktorla kalmayıp başka doktorlarada gitseymişim belki tedavisi falan olurdu

Kaç derece gözleriniz?

Canım imkanı olan verebiliyor ama olmayan veremiyor ki . Millet implant yaptıramıyor takma dişe mecbur kalıyor mesela
Arka tarafta bir diş kaybı oldu, tek diş implant için 20-25 bin fiyat çekiyorlar. Köprü yapayım dedi doktor ama köprü kimse önermiyor. Çok kararsız kaldım o yüzden.

Ya zaten cerceve onemsiz, herkesin tipine giden bir model illaki var, onu belirleyip saglam bi tane edinip sadece cam degisimiyle devam edilebilir.
Geçen hafta tek diş kanal tedavisine 5000 lira verdim, hiçbir şey tuhaf gelmiyor artık.

Su an implantlar 300 dolar ve uzeri seklinde fiyatlaniyor, hersey uctu gitti.

Ben birsey alacagim zaman cevremde kim var kim yok arayip soruyorum, ya sunu su fiyata buldum normal mi pahali mi diye?

Aile wp grubumuz var, resmen tek konumuz hangi markete ne gelmis, kactan gelmis, birisi ucuz birsey buldum mu hemen para yollayip aldiriyoruz. Genis aile icinde sohbet konusu dahi olmamali halbuki bunlar.

Çok zaman geçti hatırlamıyorum ,uzak sorunum var benim

Arka tarafta bir diş kaybı oldu, tek diş implant için 20-25 bin fiyat çekiyorlar. Köprü yapayım dedi doktor ama köprü kimse önermiyor. Çok kararsız kaldım o yüzden.
Ayy valla kalan dişlerinize iyi bakın tek diş bu kadarsa bütün dişleri düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…