Değişmiştir canım,illa oynama oluyorDemi yahu
On yılda benim kazık çakmış huylarım bile değişir
Göz numarası nasıl degısmemıs
Sizde gidip yeniden muayene olun aslında,çok uzun zaman olmuş canım
Benim 4'ten 6'ya çıkmış, doktor nerede kaldın sen diye azarladı bir deDeğişmiştir canım,illa oynama oluyor
Benim 4'ten 6'ya çıkmış, doktor nerede kaldın sen diye azarladı bir deDeğişmiştir canım,illa oynama oluyor
Ayy dahaa neler duycazMutfak tüpünun 965 lira olduğunu okudum az once ,şok oldum. Bu fiyatlar artık bize hep normal gelecek
Biz anlamiyoruz canım sikintiliBenim 4'ten 6'ya çıkmış, doktor nerede kaldın sen diye azarladı bir de
Ah bu doktor konusu gözde çok önemli yaHaklısınız ama bir doktor yüzünden hayata küstüm bu konuda , bi dahada gitmedim göz doktoruna
Geçen hafta tek diş kanal tedavisine 5000 lira verdim, hiçbir şey tuhaf gelmiyor artık.Ayy dahaa neler duycazmillet şoka gider şok olur biz duyduklarımız karşısında şok oluyoruz
Bazen şaşırdığıma da şaşırıyorumAyy dahaa neler duycazmillet şoka gider şok olur biz duyduklarımız karşısında şok oluyoruz
Evet kuzenimde beş bine yaptırdıGeçen hafta tek diş kanal tedavisine 5000 lira verdim, hiçbir şey tuhaf gelmiyor artık.
Ben 2012'den beri gozluk kullaniyorum, hatta ilk gozlugumu hayvani bi paraya alinca (o zaman asgari ucret 800 liraydi galiba, ben 2 bin lira vermistim bak nasil kaziklanmisim hesap et) babam zeka seviyemden suphe edip beni atasun ile tanistirdi ahshshhs.ben gözlük kullanırken 2 senede bir camı 3-4 senede bir çerçeveyi mi ne ödüyordu, tabi hepsini değil
aileler herkese gözlük yazdırırdı, 3-4 reçete bir araya getirilirdi 1 kişinin (genelde çocuğun) gözlüğü alınırdı çerçeveyi de zaten 5 sene kullanırdık. ama demek %25ini filan ödüyormuş o zamanlar şimdi 30 lira 40 lira durunca, vuuu, yine şanslıymışız.
camlar hafif olsun, çerçeveler esnek olsun kırılmasın düşünce filan denince fiyat açılırdı. bende hem miyop hem astigmat var, onun da camı farklı, o da fiyatlıydı
sonra ben ameliyat oldum 17 sene olmuş, tey tey.
Bak ben hic denk gelmedim camin tamaminin karşılandığına. Biz aile boyu gozlukluyuz annemde "eskiden odeniyordu cam, o yuzden cerceveyi sağlam alir sadece cam degistirirdik" diye anlatir.Ben 2016 da kalmışımen son o zaman almıştım gözlüğümü . Camı o zaman devlet karşılıyordu sadece çerçeveye para vermiştim .Siz gayet iyi fiyata yenile
Hiç gitmedim yaaa,cidden bu kadar güzel mibir ara bakayım bende olmazsa
Diş aşırı pahalı kuzum, iyi bakmak lazımEvet kuzenimde beş bine yaptırdı
Adam bana sen kör olmuşsun bu dereceyle nasıl görebiliyorsun,görmen mucize dedi . Ne lazer ne lens beni kurtarmazmış ,onu geçtim tedavisi falanda yokmuş böyle gidecekmişim dedi . Gözlüğü takmam sadece görmeme yarıyormuş dedi bende o sinirle attım takmadım . Keşke o zaman tek doktorla kalmayıp başka doktorlarada gitseymişim belki tedavisi falan olurduAh bu doktor konusu gözde çok önemli ya
Kaç derece gözleriniz?Adam bana sen kör olmuşsun bu dereceyle nasıl görebiliyorsun,görmen mucize dedi . Ne lazer ne lens beni kurtarmazmış ,onu geçtim tedavisi falanda yokmuş böyle gidecekmişim dedi . Gözlüğü takmam sadece görmeme yarıyormuş dedi bende o sinirle attım takmadım . Keşke o zaman tek doktorla kalmayıp başka doktorlarada gitseymişim belki tedavisi falan olurdu
Canım imkanı olan verebiliyor ama olmayan veremiyor ki . Millet implant yaptıramıyor takma dişe mecbur kalıyor meselaGeçen hafta tek diş kanal tedavisine 5000 lira verdim, hiçbir şey tuhaf gelmiyor artık.
Arka tarafta bir diş kaybı oldu, tek diş implant için 20-25 bin fiyat çekiyorlar. Köprü yapayım dedi doktor ama köprü kimse önermiyor. Çok kararsız kaldım o yüzden.Canım imkanı olan verebiliyor ama olmayan veremiyor ki . Millet implant yaptıramıyor takma dişe mecbur kalıyor mesela
Ya zaten cerceve onemsiz, herkesin tipine giden bir model illaki var, onu belirleyip saglam bi tane edinip sadece cam degisimiyle devam edilebilir.Ben oradan yedek bir çerçeve almıştım zamanında, camları yerel bir optikçide yaptırdım bizim ilçede olmadığı için. Uygun fiyatlı, çok güzel çerçeveler var. Alıp kenara atmak lazım. Diğer optikçiler en dandik çerçeveye bile uçuk fiyatlar çekiyor.
Geçen hafta tek diş kanal tedavisine 5000 lira verdim, hiçbir şey tuhaf gelmiyor artık.
Ayy valla kalan dişlerinize iyi bakınArka tarafta bir diş kaybı oldu, tek diş implant için 20-25 bin fiyat çekiyorlar. Köprü yapayım dedi doktor ama köprü kimse önermiyor. Çok kararsız kaldım o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?