• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket gözleriniz iyi görmemeye basladi,gözlük gerekiyor tepkiniz nasil olur?

gözleriniz iyi görmemeye basladi,gözlük gerekiyor tepkiniz nasil olur?

• Ankete Katılan
    63
zaten takıyorum ama sürekli değil aklıma geldikçe sengözlerimebaksanab kurstayken falan

Gözlük yerine lens takmak isterim dedim , takıyorum da yerimseniben

13 yıl gözlük kullandım son 3 senedir de lens kullanıyorum
ameliyat olabilme şansım olsa hemen olurdum ama maalesef ameliyata uygun değil gözlerim mafoldumben

Doktor bana ilk defa bu cümleleri kurduğunda 10-11 yaşlarındaydım.. Hem miyop hem hipermetrop...
O zaman ağlamıştım ama gözlük takacaksın dediği için değil, genetik bu annesinden hipermetrop almış babadan miyop demişti... O zaman annemle babama çok kızmıştım o yüzden ağlamıştım...
Son 10 yıldır lens kullanıyorum, hem miyop hem hipermetrop olduğum için ameliyat sadece biri için olabiliyorum, ve gene lens takmaya devam edicem, bişey farketmiycek, o yüzden de göz gibi hassas bir organımı kestirmek yaktırmak lazerletmek istemedim...

alır takarım sonucta göz sakaya gelmez kafaya takmam yakıstımı yakısmadımı diye lens takamam heralde gözüme bir sey kacmıs gibi gelir

ben oetaokldan beri kullanıyorum,onlar benim parçam oldu,bazen unutup banyoya dahi gözlükle giriyorm.alışmak için çıkarmamak gerekiyor

gözlerim için ne gerekiyorsa.. alkisalkisalkis
doktor en iyisini bilir sonuçta a.s
eğer lens takabilir miyim diye doktoruma sorup hayır ya da takmasan daha iyi cevabını alırsam alır takarım gözlüğümü :sm_cool:
zaten şuan da gözlüklüyüm, nerdeyse kendimi bildim bileli, arada lens de takıyorum ama arada.. zemuszemus

Son düzenleme:
Back