• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket gözleriniz iyi görmemeye basladi,gözlük gerekiyor tepkiniz nasil olur?

gözleriniz iyi görmemeye basladi,gözlük gerekiyor tepkiniz nasil olur?

• Ankete Katılan
    63

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
gözleriniz iyi görmemeye basladi,şakkıdıdoktora gittiniz ve

gözlük gerektigini söyledi size, tepkiniz nasil olur?

evet arkadaslar o an ne yaparsiniz?CADIARZU

Son düzenleme:
ne yapabilirim tabiki gözlük alırım ve kullanırımkafamçokkarıştı:bbo::1closedeyes: tatlicadiarzu

benimde simdi gözlük takmam gerekiyor, ama herzaman takamiyorum rahatsiz oluyorum ,
gözlerim daha iyi görüyor gözlüklerle ama halen alisamadim...

gozlerim icin ne gerekiyorsa yaparim
alip gozluklerimi takarim
zaten ki zaten takiyorum kucuklukden belli biktim ama napalim

Yıllarca gözlük kullandım tam 14 yıl.6 aydır lens lullanıyorum ve lenssiz geçen günlerim için üzülüyorum.

Gözlerim bozuk ama çok ileri olmadığından evde gözlük kullanıyorum , dışardada güneş gözlüğüm numaralı :smiley-cool:

Ben 7 yaşımda gözlük takmıştım.Numarası küçüktü ama yine de taktım veeeee malesef dörgöz diye takılanlar oldu..O kadar üzüntü verici bir şey ki ...:1no2:Takanlar bilir..Bu nedenle bı benim psiklojimde baya çızik yapmış galiba:1no2:Kendimi gözlükle hep dünyanın en çirkin inasnın gibi hissettim.. Uzun süre kullanmadım...Numaram büyüyünce lens kullandım..Gözlerim daha fazla daynamamştı artık ki yaşım ve gözümün yapısı uygun çıktı..Lazer oldum...Çok şükür şu an her şey yoluna..Umarım böyle devam eder...a.s.

lensleri pek sağlıklı bulmadığım için gözlük kullanırım çoğu zaman.ama çok gözlük istemezsem rüzgarlı falan bir gün değilse ya da özel bir gün ve gözlüğümün bozacağını düşünürsem lens derim :)

zaten gözlük kullanıyorum...
18 yıldır miyop astigmatım var,seçeneğim yok...lense kullanmam doktor tarafından kesinlikle yasaklandı...laser ile tedavi olmayı denedim.o da olmadı...gözlüğe devam...

genelde lens arada gözlük kullanıyorum bana kalsa hiç biri olmasın derim ama göz işte dünya ışığı oradan geçiyor

cok sacma olucak belkı ama kucukken gozluk takmak ıcın elımden gelenı yapardım nıeyse sımdı de dıyorum ıyıkı o zaman cocuklukla bısı yapıp gozlerımı bozmamısım=)

üzülürüm... ama daha beter bişey olmadığı için sevinirim, ameliyatla olacak bişeyse olur, olmazsa lens takmak isterdimgamyoncuiremsu

gözlerim için herseyi yaparım tabiii en önemlii duyu organımız görmek
gözlük diyo alır takarım kullanamıyosamda lens alırım

Back