Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anketgözleriniz iyi görmemeye basladi,gözlük gerekiyor tepkiniz nasil olur?
Ben 7 yaşımda gözlük takmıştım.Numarası küçüktü ama yine de taktım veeeee malesef dörgöz diye takılanlar oldu..O kadar üzüntü verici bir şey ki ...:1no2:Takanlar bilir..Bu nedenle bı benim psiklojimde baya çızik yapmış galiba:1no2:Kendimi gözlükle hep dünyanın en çirkin inasnın gibi hissettim.. Uzun süre kullanmadım...Numaram büyüyünce lens kullandım..Gözlerim daha fazla daynamamştı artık ki yaşım ve gözümün yapısı uygun çıktı..Lazer oldum...Çok şükür şu an her şey yoluna..Umarım böyle devam eder...a.s.
lensleri pek sağlıklı bulmadığım için gözlük kullanırım çoğu zaman.ama çok gözlük istemezsem rüzgarlı falan bir gün değilse ya da özel bir gün ve gözlüğümün bozacağını düşünürsem lens derim :)
zaten gözlük kullanıyorum...
18 yıldır miyop astigmatım var,seçeneğim yok...lense kullanmam doktor tarafından kesinlikle yasaklandı...laser ile tedavi olmayı denedim.o da olmadı...gözlüğe devam...
cok sacma olucak belkı ama kucukken gozluk takmak ıcın elımden gelenı yapardım nıeyse sımdı de dıyorum ıyıkı o zaman cocuklukla bısı yapıp gozlerımı bozmamısım=)