- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Sanırım ameliyat gibi bir çözüm var ama gerek var mı bilmem. Aklına bile gelmesin bence, herkesin bir özelliği var sonuçta. Göze yakın yapılan her operasyondan korkarım ben
Aslında ben gözaltlarında görünen kılcal damarları çok beğenirim. Bebeksi duruyor
Benim gözaltlarım o kadar koyu halkalı ki concealer sürmeden önce 72 saat uykusuz gibi görünüyorumDeğil, sizin böyle bir sorununuz olsa böyle diyemezdiniz :)
Hayir dolgu falan sakin yapmaAmeliyat olarak bilmiyorum ama dolgu vs onlar da riskli midir
Ne kadar kafama takmasam da bir yerde bir soran çıkıyor, markette anlattığım olay gibi..
Çok su içerim, alkol sigara hiç kullanmadım, ama böyle bir sorunum var
Ameliyat olarak bilmiyorum ama dolgu vs onlar da riskli midir
Ne kadar kafama takmasam da bir yerde bir soran çıkıyor, markette anlattığım olay gibi..
Çok su içerim, alkol sigara hiç kullanmadım, ama böyle bir sorunum var
Genetik özelliğin bu, takılma bence. Kiminin burnu büyük, kıminin göz cevresı koyu, kıminin kulağı büyük, cenesı çıkık, yanağı çökük ,,,, liste uzar gider, takılma o yüzden. Bence abartı değildir, sen sadece o kısma takıldığın ıcın herkesin dikkatını cekıyor sanıyorsun. Gel renklerimizi karıştıralım, ıkımızın rengının karıştırırsak örta renk sayesinde senin damarlar yok olur benim de hyperpimgentation yaparak iyileşen yara ve sivilcelerim
Hayir dolgu falan sakin yapma
Čok pišman olursun sonra
Gerek yok zaten bunun ičin olmaz dolgu
Benim gözaltlarım o kadar koyu halkalı ki concealer sürmeden önce 72 saat uykusuz gibi görünüyorumyani beyaz ama kılcal damarlı gözaltlarını tercih ederdim
Ya bak bu sorun kapaticalarla gizlenecek bir seyHatta biraz araştırdım, Samsun’da hayati Akbaş diye bir dr var, bu alanda çok iyiymiş , bilmiyorum
Ya bak bu sorun kapaticalarla gizlenecek bir sey
Dolgu yaptin diyelim,begenmezsen donušu olmayacak,gozalti čok hassas biyer
Bu arada yazim ičin kusura bakma
Ešimin telinden yaziyorum turkče karakter yok
Elbette hergun surup tum gun kaliyorYok ne kusuru, teşekkür ederim saolun.
Ama ben kapatıcı sürmekten bıktım artık, sabah hemen sürüyorum ama akşam yatarken silmem gerekiyor, ve göz altı temizleyici su ile ve pamuk ile silerken daha da tahriş ediyormuşum gibi hissediyorum
Elbette hergun surup tum gun kaliyor
Tahriš oluyor ve yoruluyor.goz bolgesi en hassas yerimiz
Merak ettim,suyu az mi ičiyorsun?
Marketteki olaya takınmayın. Hatta yalnız değilmişim diye düşünün. Kesinlikle de operasyon yaptırmayın, hassas yer çünkü. Kapatıcı bile kullanmayın bence. O sizin kusurunuz değil, özelliğiniz :)
Hmmm ne guzel iyi ičiciymišsinGünde 3 tl su içerim en az :)
Sigara alkol de kullanmam..
Gözlerimde de herhangi bir problem yok, geçen yıl kontrole gitmiştim, dr pilot gözü gibi gözlerin var demişti :)
'' rodolphotatuador'' instagramda arat bunu canımm. Senin gibiler için direk çözümü var. Türkiyede de yapan bi iki yer biliyorum ilgilenirsen yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?