Gözlerimi Kaybedebilirmişim ...

Evet insan bu düşünceye bile tahammül edemiyor
Allah sakınsın.
Mercek dediğiniz şey lens gibi içine konan şey mi?
Çok sevindim iyileşmenize ama yine kontrollere gidin lütfen.

Evet insan bu düşünceye bile tahammül edemiyor
Allah sakınsın.
Mercek dediğiniz şey lens gibi içine konan şey mi?
Çok sevindim iyileşmenize ama yine kontrollere gidin lütfen.

yok cnm bildiğin mercek ( hatta fotoğraf makinelerinin merceklerine benziyor) gözüne koyuyor onu eliyle tuttu sanırım gözünü açık tutuyor hemde doktorunn yırtıkları görmesine yarıyor bence....

gözlerim çok bozuk olduğu için çocukluktan beri her yıl giderim ztn mecburr...ama bu yırkık işi bitmişş öyle dedi dr...2 3 5 defa lazaerden bahsedenler olmuş şaşırdım...araştırma hastanesi fln boşver bnce...hastaneyede gitme...muaynehanesi olan bi prof bul kendine...murat bey yada başkası...bana hep daha güvenilir gelir bireysel drlar:) araştırmalarda gereksz araştırıyor cnm yaa boşver orayı...benceee...

Ay nasıl sevindim bilemezsin ben o merceği lens gibi gözünün içine sokuyor sanıyordum çünkü izlediğim lazer operasyonlarında öyle birşey vardı.
Valla artık biran önce olup kurtulmak istiyorum.
Doktor bana da demişti bi kaç defa daha tekrarlanabilir bu lazer diye.
Bu arada bu hastalığı anlamak için bi makinaya koymuştu onda ki ışıkta beni cinnetin eşiğine getirmişti.
Kadın diyor ki Özgecim gözlerini kapatma ay nasıl kapatmam o ışıktan beynime ağrılar girmişti resmen ya inanılmaz rahatsız ediciydi.
Eğer buda onun gibi birşeyse yandık. Neyse artık sağlığım ve canım gözlerim için dayanacağım

yok cnm ya küçük siyah sanıyorum içinde çeşitli mercekler olan heehh minyatür bi dürbün düşünn:)) onu erleştirdi gözüme göz kapaklarımı kapatamadım ama koydu baya yani...ya acı falan yook mercekle ilgili bi sıkıntıda yookk ama ışık evet o delirten ışıklardann maleseff( bende dedim nasıl kapatmıyım diye doktora:) ama çok çabuk bitti yani dayanılmaz bişey değil ve sonrada hiç ağrı vs yokk...korkma sakınn...tabi bunların hepsi kişiye lazeri yapan doktora vs göre değişir..sonra canın yanarsa bana sen bana bööyle demedin demme:))))))) lazerin bir kaç defa tekrarlanması yırtığın durumuna, lazeri yapan doktorun ustalığına göre değişir belki bilemem benim 1 kerede bitii ve dediğim gibi sağ gözüm 6.5 numara...sağ gözümün daha kötü olduğunu söylemişti izmitteki dr...o çok korkutmuştu açıkçası,murat bey hiiç o kadar korkutmadı beni..

canım yanlış bilgi olmasın simdi raporuma baktım kornea benim ki...😄o kendini yeniliyormus cidden ama senin ki yani retina ya lazer lazım..doktoru aradım bir hışımla😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Heh iyi o zaman canım
Senn adına sevindim tatlım

Bende Gebzede olacağım büyük ihtimalle.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim iyi dileklerinizi eksik etmeyin benden

Bende Gebzede olacağım büyük ihtimalle.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim iyi dileklerinizi eksik etmeyin benden

cnm inşallah sende benim gibi hemencik kurtulursun kör olma fikrindenn:))) çook iyi anlıyorum şuan kaygılarını ama inan korktuğuna değecek bişey yokk..inşallah yoktur diyim ya da...belki bnm yırtıklar daha azdı vs..
gebze, istanbul,ankara nerede olursan ol ama çook fazla araştır doktorunu cnm acele etme....geçen ay bir arkadaşım lazerle gözlerinin numarasını sıfırladı belki 15 20 gün sorun yaşadı...hemde izmmitteki dünya gözde yaptırdı...biraz şans işi galiba bu doktor işleri...
allah yardımcın olsun cnmm...herkesin yardımcısı olsunn...kimseyi eksik bırakmasın allahımm kör sakat vs...çook kötü çokkk...
gelişmeleri yazarsın yine topiğine merakta bırakma biziii:)) aklına takılan bişey olursa ben hep buralardayım sor yine cnm...

ayy ben de 10 yıldır lens kullanıyorum işkillendim şimdi :18:

merhaba çok sağol Allah razı olsun arkadaşım
bahsettiğin hastane istanbulun neresinde.

birde suan çocuğun gözünde problem yok
en azından biz farkedemiyoruz
ama yeni görenler hemen söylüyor.
yanlış anlamayın ama cocugunun gözünü bıktırdın mı diyor.

biz sürekli gördüğümüz için anlamiyormusuz

nerde oturuyorsun? ben pendik goze gitmistim cok iyiydi

geçmiş olsun öncelikle ama inanın dünya göz sandığımız kadar iyi değil. özel sigortalardan ya da devletten ya da sizden para için bir sürü tahliller.

kuzenime oldu aynısı. dünya göz de iyi bir hoca ya gitti. ayynen ona da "kör olabilirsin" dedi. bir sürü tahlil, inan 1 dosya dolusu tahlil yaptırdı onu da geçtim mahvoldu sonuçlar çıkıp ta hocaya gidene kadar ne yedi, ne uyudu. çok kötü bir şey sonuçta Allah kimseye vermesin.

en sonunda hocaya gitti. hoca şöle bi bakmış dosyasına göz ucuyla "hmmmm bişi yok, iyisin" demiş. bakar mısın pervasızlığa. kuzenim de dayanamamış çok ta efendidir ama tutamamış kendisini "söyleseydiniz baştan parasını verirdim, mahvettiniz beni kaç gündür" demiş

diyeceğim o ki mutlaka başka bir doktora hatta olabilirse devlet hastanesinde bir doktora görün.

http://www.sasiliktedavisi.com/ bu adreste yazıyor yeri atakoydeymiş ... sizizn faketmemeniz normal sürekli gordugunuzden ama tedavisini ihmal etmeyin ilerde çok daha sorun olabilir şimdiden geçmiş olsun

Aynen oyle oldu valla.. yok hic birsey hissetmedim ben canim, hiiic korkma.

Geçmiş olsun kuzum , tek doktorla kalma bir kaç doktora daha gözük sakın en kötüsünü aklına getirme , tez zamanda iyi olursun inşallah

geçmiş olsun canım
kesinlikle başka doktorlara git bir doktorda kalma bende dünya göz hastanesinde ameliyat oldum iyi orası ama ondan önce kaç doktora gittim bi doktorda kalmadım sende iyice araştır

Geçmiş olsun kuzum , tek doktorla kalma bir kaç doktora daha gözük sakın en kötüsünü aklına getirme , tez zamanda iyi olursun inşallah
Sağol Bebeğim dün gittim başka doktora da maalesef sonuç doğru.
Ben iyi ki farkettiler buna şükrediyorum bebeğim en kısa zamanda ameliyatımıda olacağım
3 ayda bir olmam gerekebilirmiş.

geçmiş olsun canım
kesinlikle başka doktorlara git bir doktorda kalma bende dünya göz hastanesinde ameliyat oldum iyi orası ama ondan önce kaç doktora gittim bi doktorda kalmadım sende iyice araştır

Canım dün de gittim kendi doktoruma maalesef sonuç doğru ..
Hangi dünya göz'de oldun?
Ben Pendik dünya göze gideceğim tekrar önerdiğin bi doktor varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…