ben altunizadeye Dr.nilgün'e gittim canım bide buna git istersen
Canım dün de gittim kendi doktoruma maalesef sonuç doğru ..
Hangi dünya göz'de oldun?
Ben Pendik dünya göze gideceğim tekrar önerdiğin bi doktor varmı?
ben altunizadeye Dr.nilgün'e gittim canım bide buna git istersen
göz merceği taktılar canım göz tembelliği var bi gözümdeSağol canım.
Sen neyden oldun ne rahatsızlık vardı gözünde
göz merceği taktılar canım göz tembelliği var bi gözümde
sağol canım
Allah şifa versin canım.
Beni dünya gözde ki bayan gözüme ışını verirken hiç birşey koymamıştı gözümün önüne.
Artık gözlerime gelen ışık öyle canımı yaktı ki beynimin arkasına ağrı girmişti.
Ama dün bakan doktor o ışının önüne mercek koydu ve öyle hastalığımı söyledi çok rahattı.
Gözlerim hiç rahatsız olmadı.
O yüzden o Kadına tekrar gitmek istemiyorum ben, muayene de gözleriimi öyle acıttıysa ameliyatı düşünemiyorum.
Akıl var mantık var göze koruyucu mercek koymadan o ışık verilir mi çıplak göze ya 2 gün kendime gelememiştim.
Dün korktum dedim of yine aynı ışını verecek ama mercek koydu gözüme çok rahattı korktuğum gibi olmadı
Allah şifa versin canım.
Beni dünya gözde ki bayan gözüme ışını verirken hiç birşey koymamıştı gözümün önüne.
Artık gözlerime gelen ışık öyle canımı yaktı ki beynimin arkasına ağrı girmişti.
Ama dün bakan doktor o ışının önüne mercek koydu ve öyle hastalığımı söyledi çok rahattı.
Gözlerim hiç rahatsız olmadı.
O yüzden o Kadına tekrar gitmek istemiyorum ben, muayene de gözleriimi öyle acıttıysa ameliyatı düşünemiyorum.
Akıl var mantık var göze koruyucu mercek koymadan o ışık verilir mi çıplak göze ya 2 gün kendime gelememiştim.
Dün korktum dedim of yine aynı ışını verecek ama mercek koydu gözüme çok rahattı korktuğum gibi olmadı
canım son durumun ne doktor ne dedi ?
Öncelikle geçmiş olsun,
Benim de gözlük numaram sol 1,50 sağ 1,25 benimde gözümün önünden değişik şekiller çıkıyor. Yaklaşık 2 ay önce doktora gittim ki çok memnun olduğum bir hastanedir. Hiç bir şekilde gözünü kaybedersin fln demedi.
Ben Dünya Göz Hastanesi hakkında çok iyi şeyler duymuyorum. Sırf para kazanmak için bile ameliyat yapmak istiyorlar.
Abime de söylemişlerdi. Ameliyat olman lazım diye. Ama başka bi doktora gittiğinde gerek olmadığını söyledi. Ve şuan gözüyle ilgili hiç bir sorunu yok.
Eğer İstanbul da yaşıyorsan Acıbadem Medipol'e gitmeni tavsiye ederim.
Canım teşekkür ederim.
Başka doktora da elbette göründüm maalesef teşhis doğru.
Önümüzde ki hafta ameliyat olacağım.
Allah acil şifalar versin canım şimdiden. Dualarımız seninle.
Allah razı olsun canım benim.
Sizde hiç sıkıntı yok demeyin gidin muhakkak görünün benim ki tesadüf eseri çıktı
Allah şifa versin.
Canım Benim Başka doktora da gittim teşhis doğru.
Önümüzde ki hafta ameliyat olacağım rabbimin izni ile
Allah şifa versin.
Hangi gün ameliyat olacaksın?
bnm annemde ve ablamdada var onlar ara ara lazer oluyorlar ama göz derecesini sıfırlayan lazer değil bu rütuş gibi bişey sanırım
Allah razı olsun canım benim.
Sizde hiç sıkıntı yok demeyin gidin muhakkak görünün benim ki tesadüf eseri çıktı
cnmm daha ameliyat olmadın mı sen:)) mercek benim anlattığım gibi bişeymiydii??merak ettim..sanırım dünya gözde ameliyat olacaksınn..çok karışmak istemiyorum ama murat önceli araştırdınmı??? dünya göz hastaneleri bana çok da güvenilir gelmiyo nedense...
ayy sanki doktorun sponsoruymuşum gibi oldu:))))))) inan hiiç bi tanışıklığımız yookk sadece bi ameliyatt
İşte bende tamda onu olacağım canım.
Acıyormuymuş bide istabulda mı yaşıyorsunuz hangi hastanede oluyorlar sizinkiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?